Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lycko

Medlem
 • Antal inlägg

  178
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. lycko

  svart

  Sedan en tid är det svarta fält på skärmen, se bilder. Lyckas inte fixa detta. Vad göra?
 2. Jag har mobilt bredband från Tele2 och det Huaweimodem som dom säljer. Modemets brandvägg är inkopplad. Trots det är 1051 av1055 portar öppna när jag kör brandväggstest: https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 Under de senaste 15 åren har jag testat mina tidigare modem. Då har högst en port varit öppen. Tele2 skriver:Även fast det står att det är flera portar öppna, så länge som det inte står att mätningen kom igenom så är det inte någonting som man behöver oroa sig för, då enbart de få portar som behövs för att tjänsten ska fungera är öppna i vårat nät. Resten är stängda för att skydda våra kunders säkerhet. Vad skall jag tro? Defekt modem?
 3. Hur gör jag för att se filmer som jag har i hårddisken på TVskärmen (gammal plattTV) via chromecast. Jag har installerat chromecast och det funkar bra att se youtube, svtplay etc. men vill även kunna se mina filmer. Windows8
 4. Jag har importerad adressboken som csv-fil. När jag öppnar filen i open office finns alla namn och epostadresser kommaseparerade. Men när jag öppnar adressboken i Thunderbird finns endast förnamnen trots att jag bockat för att förnamn, efternamn och epostadress skall visas. Och när jag skriver ett mail fylls inte epostadressen i.
 5. Jag har kört med grativersionen av spamfighter några månader. Det har fungerat alldeles utmärkt. Tyvärr startar nu inte programmet med automatik. Hur lägger jag in det bland startprogram?
 6. Cecilia! Tack för tipset men det löste inte mitt problem. Måste nog köpa ny extern hårddisk, men nu väljer jag ett annat fabrikat. Någon som har ett gott råd? Kan jag ansluta två externa hårddiskar när jag skall föra över allt från den gamla till den nya hårddisken?
 7. Min externa hårddisk, Western Digital, krånglar. Vid start söker den igenom hela hårddisken. Ett pipande ljud hörs. Efter c:a fem minuter är den klar och tystnar. Under dagen kan den sedan ibland rassla igenom alla filer igen. Och så har den blivit ganska långsam. Jag har kört diskrensing. Defragmentering behövs inte just nu enl.diskdefragmenteraren. Vad göra? Dags för en ny?
 8. Nu har jag lagt in Gmail i Outlook Express. Fungerar utmärkt. Yahoo hopplöst långsamt. Avvecklas snarast. Tack för support JoAr!
 9. Jag kör med yahoo epost i outlook express. Sedan en tid är det väldigt trögt när jag vill skicka mail. Får nedanstående felmeddelande och sedan går mailet så småningom iväg efter 10-40 minuter. Och det kan ta många timmar innan det kommer fram. Vad är det som är fel? Supporten hos yahoo svarar inte på frågor... Dags att byta till G-mail? Ett okänt fel har uppstått. Konto: 'pop.mail.yahoo.se', Server: 'smtp.mail.yahoo.se', Protokoll: SMTP, Serversvar: '421 Cannot connect to SMTP server 217.12.11.66 (217.12.11.66:25), connect error 10060', Port: 25, Secure (SSL): Nej, Serverfel: 421, Felnummer: 0x800CCC67
 10. Ibland tar det mycket lång tid innan mail kommer fram. Typ 12 timmar! Kör med @yahoo.se. Har du någon förklaring?
 11. Installera k9 spamfilter så hamnar allt skräp direkt i borttaget - hur det nu går till. funkar jättebra för mig http://keir.net/k9.html http://keir.net/download/swedish.txt
 12. När jag mailar från min yahooadress så spärras ofta mail till hotmailadresser. har försökt åtgärda detta via hotmails supportsida men den är ju hopplös... vad göra?
 13. lycko

  ej aktuellt

  ej aktuellt [inlägget ändrat 2006-12-23 14:30:02 av kavi]
 14. Varför betala när du kan få antivirusprogram gratis. Avast får högsta poäng i tester och är gratis: http://www.avast.com/ Gratis spamfilter som fungerar mycket bra: http://keir.net/k9.html Lycka till!
 15. har kört med avast i flera år nu. funkar bra. antivir lär ta betalt från slutet av januari
×
×
 • Skapa nytt...