Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Henkuttt

Medlem
 • Antal inlägg

  256
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Henkuttt

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1985-05-11
 1. Hmm, han installerade "Tomato" som mjukvara till Linksys. http://www.youtube.com/watch?v=Y_Fp1P4aw50 Sen fanns det en smidig knapp bara för att skapa en "ethernet bridge". Det enda kruxet var att hitta exakt vilken installationsfil som skulle användas. Hur smidigt som helst och det fungerar som en dröm. Däremot så upptäckte jag att min Buffalo Linkstation alltid måste vara påslagen (inte autoläge) för att min mottagare i TVn ska kunna läsa från den. Så nu står den och surrar i ett skåp dygnet runt i vardagsrummet...
 2. Fixade biffen med hjälp av en kompis som kom och fixade allt. Det slutade med att han installerade Tomato på Linksys och så var det lätt som en plätt.
 3. Nu funkar det enligt dina instruktioner. Men mitt mål var ju att jag skulle kunna ansluta till min bredbandsrouter trådlöst. Dvs inte har någon nätverkskabel mellan Cisco och Linksys. Någon som har någon lösning på detta?
 4. Ser fram emot att prova detta när jag kommer hem! Jag hoppas innerligt att det är så lätt som du beskriver!
 5. Jag har ett modem från ComHem som jag använder till att surfa och till OnDemand. Jag vill med min router (linksys) ansluta till denna Gateway för att kunna använda internet i mitt sovrum. Modem: Cisco EPC2425 Router: Linksys WRT54G Har surfat runt lite och hittat många som söker svar via forum, men de vill då oftast ha "the other way around". För mig spelar det ingen roll, det viktigaste är följande. Cisco är anslutet till OnDemand, Playstation och nätverkshårddisk. Linksys är kopplad till TVn i sovrummet som gör att jag kan titta på filmen som finns på hårddisken. Den som löser detta, så jag får det att fungera, belönas med ett presentkort från NewPort (värde ca 4-500 tror jag).
 6. Hej! Behöver tips på NAS som ligger på ca 1 TB och inte är jättedyr. Skulle vilja ha någon form av inbyggd torrent som har RSS-funktion, eftersom vi vill kunna få hem family guy fort som attan när det släpps Någon som har något tips? Utséende spelar ingen roll. Funktion är viktigast. Vore även bra om den hade DLNA så jag kan mappa upp den på min ps3. Tacksam för tips!
 7. Hejsan! Skulle behöva hjälp med programmet PASW. Läser en distanskurs och fastnar hela tiden. Inte så moraliskt att begära hjälp. Men inte heller försvarbart att inte klara av det. Så jag behöver hjälp helt enkelt! Kontakta mig omgående om du känner att du är en fena på detta program!
 8. Tackar och bockar för hjälpen! Du anar inte hur skönt det känns att detta är löst!
 9. xxxx [borttagen länk] Följ länken ovan. Det ser bra ut i Explorer 8, men ingen annan webbläsare. Jag vet att det egentligen är IE8 som visar "fel" och alla andra rätt, men jag kan ändå inte hitta vad som är strulet. Problemet som ni bör se är att vissa divar hamnar ovanpå och inte bredvid. Jag hade såklart kunnat lösa detta med klassiska tabeller. Men alla säger ju att css är så smidigt, så nog tusan ska det gå att lösa!? Har suttit länge nu själv, men inte kommit någonstans. Vill egentligen inte "visa upp" min sida, men blir ju så illa tvungen nu...
 10. Hej! Kör företagets mail i Gmail för att det är smidigt. Problemet är att gmail hämtar bara ny pop3-mail en gång i timmen. Kan man ändra den inställningen så den gör det oftare. Är väl medveten om att man kan trycka på "hämta epost nu" men jag vill att uppdateringen sker oftare. Tack på förhand!
 11. Grejen är att det inte är något särskilt projekt just nu för stunden. Det är grejer som kommer upp hela tiden. Har precis avslutat en hemsida för mitt egna företag - och det tog en enorm tid för mig - men blev otroligt bra. Nu här näst, så håller jag på och gör ett enklare faktureringssystem. Inget komplicerat, men det tar ganska lång tid för mig att bara fixa så att den räknar ut moms med diverse avrundningar rätt. Jag vill kunna skissa upp hur sidorna ska se ut i Photoshop eller liknande och sen visa grafiskt hur jag vill att mina funktioner ska vara och sen kunna be någon göra detta. Viktigast av allt. Det får inte vara någon tim-penning involverad. För jag har inte råd med det, utan vill få ett fast pris på allt....
 12. Jag har kommit till en punkt då jag insett att jag inte är skapad av moder jord för att programmera. Dels så ligger jag efter med nya tekniker och programmeringsspråk, och dessutom har jag aldrig haft någon vettig struktur på mitt programmerande. Jag kan en hel del om ASP. Men nu när ASP.net har kommit så känner jag mig så dålig, och har inte tid att lära mig allt för mycket mer. Det jag nu söker är någon pålitlig prisvärd programmerare som kan göra mina saker åt mig. Jag har tittat på diverse sidor där indier erbjuder sig sina tjänster, men jag vågar inte lägga ut något projekt där, eftersom jag inte vet vad jag ger mig in på. Jag vill ju helst lära känna personen, så jag kan prata med denne. Därför ställer jag nu frågan rakt ut här på forumet. Vem kan hjälpa mig? Har ni några otroligt prisvärda alternativ ni använder er av när tiden inte räcker till? Jag har inga som helst problem med att personen i fråga inte kommer från Sverige. Det viktigaste är att vi förstår varandra. Tråden flyttad från PHP av moderator [inlägget ändrat 2009-08-10 08:23:10 av Cluster]
 13. Hej! Jag är dålig på mattetermer, men jag håller på och leker med ett expriment med mina vänner. Om jag äter 100 korvar varje år och ökar min konsumtion med 7 % per år. Hur lång tid tar det då att äta 100 000 korvar? Jag får fram olika svar. När jag gör en monsterformel i Excel får jag 63 år. När jag räknar med min superformel som jag hittat så blir det 103 år. Formeln som jag hittat: (1,07^x-1)*100 = 100 000 Är det någon som kan säga hur jag ska räkna. Och vilka sidor/räknare jag använder om jag vill leka lite med liknande uppgifter?
 14. Hej! Jag vet inte exakt vad jag efterfrågar, men här kommer specifikationerna: Jag vill i Utforskaren få upp ytterligare en enhet. typ F: som i själv verket är länkat till en annan dator som ligger någon annanstans. Anslutningen går via internet (jaa, långsamt, men skit samma) och ska fungera för såväl Windows som mac os. Jag vill inom mitt företag kunna ha en central server som vi lägger allt som har med jobbet att göra, för att slippa be varandra skicka saker mellan oss hela tiden. Om jag gör något så sparar jag det excel-dokumentet där istället och i samma sekund som det är skrivet till disken, kan alla andra i företaget öppna det. Vad finns det för lösningar för oss?
×
×
 • Skapa nytt...