Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rosiss

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för all tid du har lagt ner men det gick inte
 2. Hej. Jag har köpt en övervakningskamera DCS-932L D-Link. När jag sätter in installationsskivan så kommer det upp en ruta där det står: "Den här appen har blockerats av säkerhetsskäl. En administratör har blockerat dig från att köra denna app". Jag har kontaktat Norton och de säger att de inte är dom som blockerar. Jag har windows 10 som jag inte vill ha, en dag när jag startade datorn så uppdaterades den till windows 10, fast jag ständigt tackade nej. Skivan fungerar på en annan data som har windows 7 men jag har inte Routern där...Hur gör jag? Om jag går tillbaka till windows 7 förlorar jag mina filer och program?
 3. Hej Jag undrar hur man bränner på en Blu-Ray skiva. Måste man ha en speciell brännare i datorn? Eller ett speciellt bränningsprogram ? Jag har en Acer X1470. Rosiss
 4. Jo, Veteran hade helt rätt. Jag har pratat men Inet otroligt hjälpsamma, men jag blir osäker på måttet på grafikkortet (ASUS GeForce GTX 960 4gb Mini OC) 17 cm. Det kortet som är i datorn är 15 cm och om jag köper kortet så tror jag att det kommer stöta emot en ”vit sockel” (precis på millimetern). Inet säger att jag kan byta om det inte får plats. Jag är orolig att jag kommer att förstöra något.
 5. Hej Tack för att du vill hjälpa...min son spelar minecraft, 7 Days to die, titanfall, GTA, darksiders och Company of heroes. Blir det för mycket för Processorn.
 6. Rosiss

  Speldator

  Råd och tips. Jag ska hjälpa min son med en bra speldator, han har idag stationär HP Pavilion p6-2130eo-dator (den klarar i stort sett minecraft). http://support.hp.com/se-sv/document/c03401610 Ska jag köpa en ny dator eller försöka uppgradera den? Om man uppgraderar datorn kan man behålla moderkortet och byta processor, minne och grafikkort? Min son har sparat ca 8000 kr till en ny dator, men jag tänkte att om det är någon ide att uppgradera den så skulle det bli billigare och bättre... Mvh Rosiss
×
×
 • Skapa nytt...