Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

raszB

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej på er! Jag höll på att återställa min hårddisk på datorn när det plötsligt blev strömavbrott. När jag sedan skulle starta igen står det "An operating systen wasn't found. Try disconnecting any drives that don't contain an operatingsystem". Jag tog ur min externa hårddisk men det fungerar fortfarande inte. Jag har inte windows på en CD eller USB, kom förinstallerat från Komplett. Hur ska jag lösa det här?
 2. Idag ringde de från datorbutiken! Det var tydligen ett par pinnar på processorn som blivit böjda (konstigt att jag inte såg det när jag kontrollerade det men det är väl fel på mina glasögon, eller nåt ) när jag bytte kylare så de fixade det och sa att allt funkar som det ska nu! Tråkiga 700kr men det får man väl ta om man är lite för klumpig...
 3. Nej, nej! Så klart inte. Menade att jag inte drog ur några sladdar ur moderkortet. Det var den här kylaren jag köpte: http://www.inet.se/produkt/5321392/arctic-cooling-freezer-7-pro-rev-2#/specs
 4. Uppdatering: Försökte med det du sa men det fungerade tyvärr inte. Lämnade in till den till den lokala datorbutiken för felsökning så får jag hoppas att de kommer fram till någon lösning... Återkommer då. Tack för engagemanget!
 5. Jag kollar på det imorgon och återkommer med hur det gick. Har tyvärr inget annat grafikkort eller annan dator att testa med. :/
 6. Får inga pipljud. Det lyser en grön lampa på både moderkortet och grafikkortet så jag antar att båda får ström i alla fall. Kan det vara något med processorn? Tog bort den för att ta bort den "gamla" kylpastan eftersom det var ny på den nya kylaren och ville inte riskera att det skulle bli för mycket kylpasta. Märkte också att varken tangentbordet eller musen lyser när jag startar datorn, men min externa hårddisk som också är ansluten via USB går igång så fort jag startar datorn.
 7. Jag kontrollerade allt du nämnde men det fungerar inte fortfarande inte. Det är så konstigt eftersom det fungerade problemfritt igår men efter jag bara bytte processorkylare fungerar det inte. Drog liksom inte ut någon annan sladd eller så.
 8. Hej! Så, jag bestämde mig för att uppgradera datorn lite så jag köpte nytt moderkort, processor och lite ram-minnen. Efter jag installerade allt igår funkade det bra förutom att CPU-kylaren lät lite väl mycket (det var den som följde med till processorn). Jag köpte en ny idag och installerade den och det är nu problemet kom. När jag startar datorn låter den fint och så MEN jag får ingen bild på någon av mina två skärmar. När jag startar dem står det bara "No signal". Har testat att trycka i strömsladdarna till grafikkortet men det ger inget resultat. Vad tror ni problemet kan vara, och hur ska jag åtgärda det? Komponenter: Processor: AMD FX 8350 4,0GHZ Grafikkort: Asus GeForce GTX 760 Moderkort: Asus M5A97 R2.0 Nätaggregat: Cooler Master GX Lite 600W
 9. Köpte datorn i juli 2012 och det är Komplett-dator, ingen märkesdator. På skivan står det "Innehållet på denna DVD-skiva är förinstallerat på din dator. Skivan skall endast användas vid ominstallation av operativsystemet". Antar att det inte är en full version av Windows 7?
 10. raszB

  Windows 7 till SSD

  Hej! Jag köpte en dator från Komplett med Windows 7 förinstallerat för några år sen. Nu vill jag byta ut min HDD mot en SSD och bara föra över operativsystemet till SSD-hårddisken. Jag har det mesta förutom Windows 7 installerat och sparat på en extern hårddisk. När jag köpte datorn fick jag med en återställningsskiva till Windows 7. Jag vill inte klona hela hårddisken utan bara få över operativsystemet på SSD-hårddisken. Så, hur ska jag föra över Windows 7 till SSD-hårddisken? Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...