Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Xilla

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Inget transferprogram finns i kameran.Det märkliga är att A premiere säger att filmen finns redan i datorn när jag använder ett helt nytt SD-kort .Musko.Jag återkommer om jag kan lösa problemet.
  2. Har överfört några egna HD-videoupptagningar till Adobe Premiere utan problem.Härefter filmade jag igen men de nya filmsnuttarna vill A premiere inte ta emot,den uppdykande infon säger att dessa bitar finns redan i datorn.Men de finns inte där.Jag testade att filma igen med ett nytt SD-kort men meddelandet är detsamma,dvs att filmen finns redan i datorn.Jag kan se alla filmupptagningar i A Premieres lilla förvisningsruta men de överförs inte.Vet någon vad orsaken kan vara,vad måste jag göra?
  3. Rekommendationerna som Kathleen förmedlar finns på Real Times egna hjälpsidor och,som jag redan skrev,jag provade alla man utan resultat.MEN problemet är löst! W10 levereras nämligen med Flash Player,som är ett måste att ha till RT,men programmet måste aktiveras ,dvs sättas i "på"-läge i "Inställningar".När jag gjorde det fungerade allting.Hurrrrrrra och tack för svar! Xilla
  4. Har ny dator med W10 och håller på att lägga in program i apparaten,bl.a. laddade hem Real Times ( f.d. Real Player) som jag har alltid använt för hemtagning av videor från Youtube. MEN....det lilla märket i Youtubes videor ,märket som säger "ladda ner", lyser med sin frånvaro i samtliga Youyubes alster.Har gjort alla av i RealTimes hjälpsidor rekommenderade stegen.. men till ingen nytta.Finns det något sätt att klara problemet? Xilla
×
×
  • Skapa nytt...