Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mollie

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

Om mollie

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Kvinna
 1. Jag köpte en Galaxy s6 för ca 3 mån sen. Det har fungerat bra tycker jag (dock inte så bra som s5:an) tills för ca 1 vecka sen. Då började den helt plötsligt krångla. Den stänger ner till startsidan när jag går in på på någon sida, app, m.m vilken som helst, även på mina bilder meddelande och dyl. Helt plötsligt bläddrar den tillbaka till start. Den gör inte så varje gång men oftast, jag har provat att starta om den upprepade gånger men utan resultat. Ringde comviq igår och enda rådet dom hade var att jag fick skicka in telefonen, vilket jag inte har lust till eftersom jag då blir helt utan telefon. Dom kunde inte erbjuda mig någon ersättningstelefon under tiden. :/ Är det någon annan här som har haft samma eller något liknande problem med sin Samsung och vet om det finns någon lösning på problemet? Snälla hjälp!
 2. Nu har jag lämnat den till en bekants, bekant.. Så nu är det bara till att hålla tummarna.
 3. Den går att starta upp i felsäkert läge, och den börjar läsa in filer för fullt, men sen står det stilla, Svart skärm med en massa text om vilka filer som lästs in, men inget mer händer så jag kan inte heller komma åt start menyn.
 4. Det stämmer, det fungerade inte med felsäkert läge iheller. Det är Windows 7 jag har, men jag har tyvärr ingen Windows skiva.
 5. Det vet jag inte. Hur märker man det? Provade att starta i felsäkert läge och först arbetade den som attan men sen hände det inte mer. Står vänta, men inget händer.
 6. Ja, datorn arbetar. Det är två lampor på sidan av datorn som lyser konstant. I vanliga fall (när datorn var okej) brukar bara den ena lysa och den andra blinka när datorn jobbar.
 7. Den blir inte varmare än det blir annars när jag använder den och då är det samma problem, den hänger sig efter 10-15 min och måste stängas på on-knappen. Vad innebär inkonsekvenskontrolleras? Varför utför datorn den rutinen?
 8. Nu har problemet blivit ännu större När jag startade datorn i morse kom det upp text på bildskärmen att en av diskarna inkonsekvenkontrollerades. Problemet är att eftersom datorn hela tiden hänger sig så kommer det inte längre än till 69%. Har provat att starta om flera gånger men inget hjälper. Börjar bli desperat.
 9. Tack för svaret! Datorn är ca 4 år gammal. Jag skrev in ovanstående, men det kom inte upp några felmeddelande.
 10. Tack för era svar! Jag har dammsugit vid ventilationsgallren ett par ggr, det hjälpte då tillfälligt. Jag har även använt kylplatta det senaste året. Kanske bäst att jag lämnar in den till en fackman för rengöring. Men att den inte går att uppdatera, hänger sig ,m.m kan väl inte ha med dammet i fläkten att göra? Eller det ena leder till det andra osv?
 11. Jag har en laptop HP Pavilion g7 Notebook som har krånglat en del den senaste tiden. Det började med att var gång som jag gjorde uppdateringar så slutade nätverket att fungera. Jag gick då in och ställde om datorn till tidpunkten innan uppdateringen, vilket gjorde att nätverket funkade igen. Nu har det dock blivit värre, sen HP uppdaterat dom senaste gångerna så har datorn blivit seg och fungerar endast ca 30-60 min, sen hänger sig sidorna och ingenting händer oavsett vad jag gör utan jag får till slut stänga av den helt (på on-knappen) och starta upp den igen. Den blir även väldigt varm, betydligt varmare än den blivit tidigare. Vet inte om ev någon fläkt kan ha lagt av. :/ Hoppas någon kan hjälpa mig, har inte råd att köpa ny dator just nu.
 12. Har fortfarande inte fått skrivaren till att fungera trots att jag följt era råd. Lamporna blinkar likadant. Det kopparfärgade höljet ska väl inte plockas bort? Jag plockade bort en vanlig tejpbit då jag köpte patronerna.
 13. Min HP Deskjet 2050 har slutat fungera efter jag har bytt bläckpatroner i den. Patronerna är original och jag har provat att ta ut och sätta i dom flera gånger, trots det går det inte att skriva ut och lamporna att bläcket behöver bytas står ändå och blinkar konstant. Vad kan ha hänt?
×
×
 • Skapa nytt...