Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

anasazi

Medlem
 • Antal inlägg

  80
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. testade med den, men det funkade inte så bra. installationsprogrammet säger att jag inte kan installera pga av fel sråk på operativsystemet... det var då den engelska versionen. det finns ju engelska, japanska, spanska, ruska etc...men inte svenska. så det borde ju komma en svensk version, eller...?
 2. Hejsan. Är det någon som vet när SP1, svensk version kommer ut till Windows Server 2003 Enterprise Edition?
 3. Hejsan. Kör Bulletproof FTP server som är ett kanon program. Men, när jag ansluter till den med Cute FTp och laddar ner en fil så kan jag inte fortsätta navigera. Är säkert jätte lätt men vet inte hur man fixar det. Någon? mvh Daniel.
 4. Vill ha lite råd. Ska köpa en bärbar dator som jag för det mesta bara ska använda till sufning på internet, photoshop, dreamweaver och musik. Inge spelande och så. Funderar då på denna: Acer Aspire 1362WLC AMD 512/40 DVD/CDRW LAN 15.4# http://www.dustin.se/DacsaPortal/?ProdID=5010075630 Är det något att ha? Mvh Daniel.
 5. Hejsan. Vill köra The Curse of Monkey Island på min dator men i början när han är i båten så hänger sig ljudet. Det bara hakar upp sig. Men spelet fortsätter. Har testat att byta ljudkort, men utan framgång. Har någon ett bra förslag vad som kan va galet? MvH Daniel. Dell Dimension 8300 P4 2.8 512 Ram Geforce FX 5200
 6. Här har du ett bra nätverkskort (10/100MBps): http://www.dustin.se/DacsaPortal/?ProdID=5010022141 Om du istället vill ha 10/100/1000MBps: http://www.dustin.se/DacsaPortal/?ProdID=5010065771
 7. Hejsan. Sitter med bredbandsbolaget bredband och blir då tilldelad 5 ip-adresser. Vad ska jag göra om jag vill dela internet trådlöst UTAN router. Finns det trådlösa switchar eller? Någon som vet? MvH Daniel.
 8. Hallå. Ska försöka dela mitt bredband på två datorer. Och nu till frågan: Ska man använda en router eller kan jag använda min andra dator som är på 1,2´GhZ? Då tänkte jag även köra någon server på den. Men är det någon skillnad när det gäller prestandan? MvH Daniel.
 9. Hallo. Jag undrar vilket Kingston minne jag ska använda till min Dell dator: Dell Dimension 8300 Intel® 875P chipset, med stöd för Intel® Pentium® 4 processorer med 800MHz systembus Dual Channel 400MHz DDR minne Det går att ha max 2 Gb...så jag skulle vilja ha antingen 2x1 Gb eller 4x512 Mb. MvH Daniel.
 10. Hallå. Har en Sony CRX216E 48x32x48x Jo, när jag ska bränna en vanlig musik cd med Nero 6 så stämmer inte hastigheten riktigt. Om jag bränner med hastigheten 40x så bränner skiva klart men musiken på skivan hackar. Då har jag märkt att Audio Read Speed bara är på 12x så när jag sänkte brännar hastigheten också till 12x så funkade det perfekt. Vad är det där med Audio Read Speed? Men man måste väl kunna bränna snabbare än så? Kör Windows Xp och min CD-RW är kompatibel, cd-r skivorna klarar multi-speed (sonys). MvH Daniel.
 11. I vissa modem kan man göra så att det loggar i en automatiskt, där man kan logga in till modemet via Internet Explorer. Eller så skaffar man en router som sköter det hela, som håller anslutningen igång.
 12. Hallå. Jag har inskaffat en Dell Dimension 8300 och gjort en ren installation av Windows XP Pro. Installerade Easy Cd Creator 6 och skulle bränna några vanliga musik skivor. Det ska ta ca 3 minuter men vid den första minuten så hänger kommer ett felmeddelande upp programmet måste stängas. Med detta meddelande kan man skicka en rapport till Microsoft. Jag har testat Nero men där hittar den inte alls brännaren vilket den gör i Easy...mysko. Jag har testat allt. Haft brännaren som Maste på Secondary Controller och ingen slave. Det är en Sony CRX216E (CD-RW) HJÄLP!! Mvh Daniel.
 13. Hejsan. Jag har märkt att när jag inte har en nätverkskabel ansluten eller om kortet är inaktiverat så startar windows mycket snabbare än när kabeln är ansluten eller den är aktiverad. Varför är det så och hur kan man lösa detta. Det är lite jobbigt att vänta hela tiden för jag måste ju ha nätverkskortet eftersom jag har bredband. Jag kör med Windows XP. /Daniel. [inlägget ändrat 2004-04-29 22:27:44 av anasazi]
 14. Hej. Mitt internet på XP strular med det uppringda modemet: Creative Blaster External V.92. Efter att ha surfat ett tag så händer inget. Den kopplas inte ifrån men det händer inte ett dugg. När jag använder Linux så funkar iternet hela tiden men inte i XP, där funkar det bara ett tag. Jag har kollat hur många inställningar som helst men vet inte vad det är? vet ni?
 15. NEJ! Det vill inte funka. Nu har jag testat alla saker ni har skrivit men inget fungerar. Vad ska man göra?? Jag har testat flera olika modem men med samma resultat. Någon som vet?? //Daniel.
×
×
 • Skapa nytt...