Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

villeeinar

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Wow, det fungerade! TACK! Det blev väldigt smidigt och bra. Hade aldrig löst det utan er. Tack. Det finns så många fallgropar i ett okänt programmeringsspråk.
  2. Datan är spridd över många blad och jag har ett sistablad där alla uträkningar sker. MH-resurrected - bra och enkel lösning på halva problemet, tack! Nu återstår problemet att jag vill ha en/några celler där medelvärdet jämförs med dagens värde. Så här ser den ut idag: ='150805'!M21 Jag har försökt med komandon där jag hämtar data från en dagens datumcell utan att få det att fungera.. ='YEAR(C13);MONTH(C13);DAY(C13);'!M21
  3. Hej! Jag har i princip aldrig gått djupare i Excel (2013) än att räkna ut medelvärde eller dyl. Nu sitter jag med ett problem som jag tyvärr inte har kunskapen till. Jag har en massa datablad som ska sammanställas efter varje dag till nya medelvärden. Nu undrar jag hur jag ska skriva för att Excel ska ta alla värden mellan tex 150706 och dagens datum. Just nu ändrar jag dagens datum varje dag och det är inte megasmidigt att ändra två siffror på tolv ställen varje dag.. =AVERAGE('150706:150804'!D21)
×
×
  • Skapa nytt...