Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Busan_15

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Lyckades du avinstallera drivrutinen? Annars finns avinstallera under högerklick, egenskaper, fliken drivrutin också. HP verkar bara leverera drivrutiner till Windows 10 via Windows Update, så det verkar som att få bort den gamla och låta datorn hitta en ny är det bästa alternativet.
 2. Det är en fysisk knapp på datorn då som inte är på... Men drivrutinen är 5 år gammal, testa någon av dessa för Windows 8.1 om det inte finns någon nyare på HP:s webbsida: http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp63001-63500/sp63453.exe http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp63501-64000/sp63736.exe Och om inget annat fungerar, leta upp WiFi-kortet i enhetshanteraren, högerklicka och avinstallera drivrutinen. Starta sedan om datorn och låt Windows Update hitta den igen.
 3. Kör netsh wlan show interfaces och netsh wlan show drivers så vet vi om det är en fysisk knapp, knapp i Windows eller drivrutinsproblem.
 4. Högerklicka i kommandotolken och välj markera. Håll ner vänster musknapp och dra över texten. Tryck enter. Nu är texten kopierad. Prova HP:s drivrutiner först, kommandona kan visa om WiFi-kretsen är blockerad av antingen Windows eller hårdvaran och vilken drivrutin som används.
 5. Kan du skicka resultatet av netsh wlan show interfaces och netsh wlan show drivers från kommandotolken? Det låter som om datorn saknar drivrutiner eller har WiFi avstängt.
 6. Kan det vara hybridavstängningen i Windows 8/10 som inte fungerar? Vilket operativsystem körde datorn innan uppgraderingen? Testa att trycka på Windows + R på tangentbordet och skriv "shutdown /f /t 0" (utan citattecken) i rutan. OBS! Detta stänger av datorn direkt, spara alla öppna dokument och filer innan. Se http://wind8apps.com/laptop-wont-shutdown-windows-10/ för mer info och permanent lösning ifall kommandot fungerar.
 7. Vilket grafikkort gäller det? Sker problemet spontant eller bara i ett visst program? Har du testat att starta datorn i felsäkert läge? Bilden visar en nätverksrelaterad tjänst som inte borde påverka grafikkortet, kan du se om det finns en dumpfil från blåskärmen i C:\Windows\Minidump och posta den här? Prova att söka efter "Tillförlitlighetshistorik" i kontrollpanelen för att se mer information om tidigare krascher.
 8. Ett annat sätt att skaffa Windows 10 om ikonen saknas, eller datorn saknar internetuppkoppling, är att använda Microsofts Media Creation Tool: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/media-creation-tool-install Verktyget kan användas för gratis uppgradering inom ett år efter att Windows 10 släppts.
×
×
 • Skapa nytt...