Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

stenhalvar

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för länken till swedroid.se det visar att det är fler som har samma problem. Jag ska ta kontakt med min bank igen.
 2. PCför Alla hade förra året test av mobiler för under 1000kr Kunde inte låta bli köpa för en månad sen Motorola Moto E5 Play för 990kr. Fungerar alldeles utmärkt och något som jag tänkte rekommendera andra seniorer. Men det har nu visat sig att det inte går att lägga in MobiltBankID på den. Jag har i alla fall inte lyckats. Har varit till min bank och bett dem försöka utan att de heller lyckades. Har varit i kontakt med Support på Motorola men de bara hänvisar till App tillverkaren och vill inte själva försöka. Appen på mobilen startar och jag trycker på QRkod symbolen. Appen växlar till kamera läge. Mobilkameran riktas mot QR koden på bordsdatorn men inget mer händer. På min gamla mobil reagerar appen direkt i detta läge och aktiverar appen. Min fråga är om någon annan i Eforum har testat. Det är en fantastiskt prisvärd mobil och fungerar i övrigt.
 3. PC för Alla nr 9 sid 45 Spara webbsidor som PDF. Var hamnar det ? Kan inte hitta dokumentet.
 4. Stort tack för information. Hade inte hittat detta utan er hjälp. Har nu provat Thunderbird med Skräppost borttagning några dagar. Fungerar alldeles utmärkt. Tror det finns många som missat denna finess i Thunderbird. Kanske skulle det vara bra att informera om hur man gör i 'PC för Alla'. Högerklicka högst upp > Aktivera Menyfält > Verktyg > Meddelandefilter > Ny > Filternamn: Skräppost Tillämpa filter vid E-posthämtning efter skräppostklassifisering Matcha någon av följande: Skräpstatus, är, Skräp Utför dessa åtgärder: Flytta meddelandet till Papperskorgen Identifiera skräppost genom att 'Högerklicka meddelandet > Förhandsgranska' Kontrollera avsändar epost adressen. Om den är konstig eller om det finns annat som är konstigt 'Högerklicka meddelandet > Märk > Som skräp'. Nästa gång det kommer epost från samma avsändare flyttas det automatiskt till Papperskorgen. Mer information finns här https://support.mozilla.org/en-US/kb/thunderbird-and-junk-spam-messages https://support.mozilla.org/en-US/kb/organize-your-messages-using-filters Om man får önska sig något mer av Thunderbird så är det Ytterligare en ikon under fliken 'Snabbfilter' med namn 'Skräppost' som sätter de parametrar som behöver sättas enligt ovan.
 5. Med hjälp av Windows Live Mail kan jag 'Högerklicka > Egenskaper' och se avsändarens epost adress. Om epost adressen är suspekt kan jag 'Högerklicka > Skräppost > Lägg till avsändaren i listan över blockerade avsändare' och få automatisk bortsortering av upprepat spam vilket jag tycker är en mycket bra funktion. Men Windows Live Mail ska ju helst inte användas längre. Finns motsvarande funktion i Windows Epost, Mozilla Thunderbird eller något annat epost program? I Windows Epost hittar jag inget sätt att kontrollera avsändarens epost adress eller få automatisk borttagning av spam. I Thunderbird finns 'Högerklicka > Förhandsgranska' Kan då kontrollera avsändarens epost adress Men hittar ingen automatisk borttagning av spam.
 6. Vågar jag installera programmet Camstudio ? Det finns med i www.laddaner.nu men det finns virus varningar för det på internet
 7. Tack för svar se bifogat dokument Säkerdatorsvar1.pdf
 8. Se bifogat dokument Säker dator_d.rtf
×
×
 • Skapa nytt...