Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

cmfe

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Hej och tack för denna idé. Min undran är bara - om de heter olika vad händer då i min device. Måste inte jag logga in på nytt då om jag förflyttar mig i huset eller kan mobilen/datorn/plattan själv hoppa mellan olika Wifi per automatik - är det någon inställning jag måste göra då eller?
  2. Hej, jag har en router som heter RT-AC68U. Vi har fiber med Bredbandsbolaget. Har sedan köpt en repeater som heter RP-AC66. Den är inställd på repeater mode och enligt Asus så innebär det att den ska förlänga kanalerna från routern. Men det som har hänt är att det blir ingen internetuppkoppling alls för vissa enheter. Det gäller inte hela tiden utan till och från - men mer problem än inte. Ipads, mobiler, datorer etc hittar nätverket men lyckas inte ansluta helt och man får således inget internet. Både routern och repeaten har den senaste mjukvaruuppdateringen. Vi bor i ett hus i två plan där routern står på nedre planet och repeatern är på det övre planet. De är inte ihopkopplade med sladd utan trådlöst. Jag behöver tips vad göra? Är det några inställningar man bör göra osv? Vad kan det bero på? Stort tack på förhand!
  3. Dragit in fiber med Bredbandsbolage, 100 Mbit. Med kabel når vi 96 Mbit. Men trådlöst kommer vi upp i max 30 och det laggar jättemycket. Hade ADSL tidigare med 16 Mbit på trådlöst och då laggade det knappt. Nu undrar jag, vad påverkar här. Vi har samma nätverkskort i datorerna men en enklare router med fibern ser det ut som - standard från Bredbandsbolaget Tecnicolour eller något sådant. Med ADSL hade vi en TP Link TD-W8970. Påverkar routern hastighet, stabilitet etc eller är det nätverkskor och placering bara?
×
×
  • Skapa nytt...