Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Batmoose

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Batmoose

 • Medlemstitel
  Användare

Kontaktinformation

 • Skype
  elias.gullans

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sala
 1. Annars kan du testa att söka upp hemsidan på google och sedan översätta den därifrån. Om inte det fungerar är det väl fel på IE.
 2. Hmm, tycker inte mobildata borde ha någonting med sms att göra, men mms behöver man ju internet till för att kunna skicka och ta emot. Det ska väl räcka med WiFi, om du har tillgång till det. En grej som du skulle kunna testa är att byta nätverksoperatör, har själv gjort det många gånger då jag tappat täckning under en längre tid. Skulle inte rekommendera att göra det ifall din täckning fungerar, menar att du inte tappar täckning utan anledning. Vet inte mycket om att byta nätverksoperatör, utom att det brukar fungera för mig. Jag ka ta emot mms med min samsung från en iPhone nu, men förut kunde jag inte. Vet inte vad jag gjorde för att det skulle fungera. Om ni inte kommer på hur man fixar det så tycker jag att avsändaren borde skicka det på mail istället.
 3. Hejsan! Jag försökte installera en nyare version av RaspBMC, OSMC. Jag laddade ner alla dis images för RPi 1 (RC1, RC2, RC3) efter att jag försökt med RC3, men då fick jag felmeddelandet "install failed can't mount root". Jag försökte senare med RC2 och RC1, men ingen skillnad. Felmeddelandet kommer upp precis efter den att OSMC formatterat SD kortet. Jag läste lite och såg att jag absolut inte var den ända som har fått det här felmeddelandet. Någon kille som kallade sig Sam (kanske utvecklaren, jag vet inte) sa att det kan vara fel på SD kortet, och att några SD kort inte fungerar som dom ska med OSMC. Jag använder SanDisk 16gb Ultra. Jag läste även att man kan boota upp från ett USB med OSMC på, och då undrar jag ifall man kan sätta i SD kortet och sedan installera OSMC till SD kortet från USB minnet? Kan man på något sätt fixa felmeddelandet utan att använda USB?
 4. Hmm, om det är lätt att anpassa ett forum till Tapatalk tycker jag att man borde det. Tror inte det kommer bli mycket mer aktivitet än vad det redan är, det jag kan tänka mig skulle hända är att det blir snabbare svar på nya trådar, och på svar på svar. Kostar Tapatalk?
 5. Jag tror det behövs speglar på golvet också för att det ska kunna fungera. Men är inte säker.
 6. Sant, menade mer att det är en möjlighet ifall man skulle göra det.
 7. Hmm.. Ifall eForum är anpassat till Tapatalk så skulle jag nog använda det Har aldrig använt det men verkar vara en rätt så bra app.
 8. Jojo, men tycker appar är bättre :3 Känns mycket smidigare.
 9. Om du laddar ner .apk filer från hemsidor finns det nog en ganska stor risk att du får ett virus, speciellt om du installerar .apk filerna.
 10. När det gäller den sega uppstarten så kan du försöka med att stänga av programmen som startar med datorn. Gör såhär: 1. Sök på msconfig.exe i start menyn och öppna det. 2. Gå till Startup (vet inte vad det är på svenska) 3. Bocka av det du inte vill ska starta upp med datorn, ju fler du bockar av desto snabbare borde datorn starta. Sen att "IDG svara inte" så kan du testa att defragmentera och att till exempel ladda ner CCleaner och söka igenom datorn och ta bort allt onödigt skräp som inte behövs. Första gången du använder CCleaner kan det gå mot flera gigabyte som är skräpfiler på datorn.
 11. Det ända jag kommer på som jag vet borde fungera är att slänga ut barnen från routern, alltså att du loggar in på routern och sedan blockerar deras mobil/IP4 adress om det fungerar så. Tror dock du måste göra det varje kväll och kanske till och med ansluta till routern igen dagen efter.
 12. Det här undrar jag också, har hänt för mig när någon med iPhone skickat till min Samsung, och det är samma storlek också, 49kb. Tror det kan ha att göra med att iPhones bilder inte är kompitabla med Samsung? Har ingen aning men tror det har något åt det hållet att göra.
 13. Annars fanns det ett kryphål i Windows för ett par månader sen, vet inte ifall det är kvar. Då kunde man iallafall öppna en .txt fil och sedan ändra Tröga Tangenter till kommandotolken i login skärmen. Sen från kommandotolken ändra lösenordet på alla konton om så önskade. Microsoft kanske har patchat det men det var ganska så kul medan det fanns Väldigt lätt att hacka sig in på andras datorer på det viset.
 14. Hejsan! Jag är väldigt ny i eforumet så förlåt ifall det redan finns ett sådant här inlägg redan. Men jag skulle vilja ha eforum i mobilen och surfplattor. Nu har jag inte tittat i Play Butiken utan bara App Store men det skulle vara väldigt kul ifall ni kunde fixa en app så att man kan titta på eforumet var man än är Jag tänker mig en app som Flashbacks app.
×
×
 • Skapa nytt...