Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

boms

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej! Jag har nollställt safari på min macbook air 10.9.5 men när jag söker i spotlight kommer hemsidorna jag besökt fortfarande upp i spotlight. Hur kommer detta sig? Och hur fixar man så att det inte kommer upp i spotlight?
 2. Hej!Jag har märkt att min telefonlogg på min Samsung Galaxy xcover 2 har inte har uppdaterats sedan förra veckan. Varje gång jag ringer eller tar emot samtal dyker inte upp i samtalsloggen. Detta gäller även mina sms. En till sak som har skett ä att jag inte kan s mina skickade sms och inte kan läsa de jag får in, de finns helt enkelt inte bland mina sms sedan 1 vecka tillbaka. Någon som vet vad detta beror på? Mvh
 3. Jag såg att jag hade virus så jag undrade hur stor chans det var att jag hade ett sådant virus
 4. När jag spelade en fotbolls turnering i London förra året när jag var 14 år så anslöt jag min telefon till mitt hotells (novotell) wifi. För att ansluta var man tvungen att skriva in sitt fullständiga namn samt sin email vilket jag gjorde. Hela laget var i mitt rum där min telefon utan kod låg. Såklart gick någon in på porr bara för att trolla. Sedan kom jag på att att jag hade skrivit in alla mina uppgifter och accepterat deras villkor. Jag är jätte orolig för att något kommer att hända nu.. Tror ni att det kommer hända något.
 5. Någon hade sökt på : 6 juni, how to get rid of the map csgo och på 4chan
 6. Hej! Jag checkade min google sökhistorik och såg att jag igår hade sökt på 3 saker som jag absolut inte kommer ihåg att jag har sökt på. Dessa sökningar skedde under min lektion där jag inte använd min dator. Kollar jag min Chrome historik hittar jag inte heller att jag har sökt på det. När jag gick in och kollar vilka enheter som har varit inloggade på mitt google account under de senaste 28 dagarna är det bara enheter som är mina. Hur kommer detta sig?
 7. Okej tack för svaret!
 8. Jag har lollipop! Hur flyttar jag appar då?
 9. Hej jag köpte en lur med 1 gb minne. Jag satte in ett extra sd kort på 2 gb som jag har formaterat för att få lite extra minne. Telefonen känner av att jag har lagt in kortet men jag kan fortfarande inte ladda ned appar för att jag har för lite lagringsutrymme vilket jag inte har. Det verkar som att telefonen inte använder sd kortet för att få mer minne. Hur ska jag göra? Mvh, Boms
 10. Kan man få ett sådant virus utan att ladda ned något alltså bara genom hemsidor?
 11. Typ bra laddat ned instagram samt Facebook. Tror du att jag skulle kunna vara drabbad? P, Tack för att du tar dig tiden att hjälpa andra!
 12. Med samsung menar jag min smartphone
 13. Hej! Jag har hört lite om virus som kan ta kontroll över ens kamera. Jag äger en samsung och är alltid orolig för att jag skulle kunna ha eller haft ett. Jag kommer inte ihåg att jag har laddat ner något från internet mer än från google play . Jag surfar mycket och då använder jag Samsungs inbyggda webbläsare. Jag har två frågor: 1.Kan man få ett sådan virus utan att ladda ned något? 2. Hur stor är risken att jag har ett sådant virus?
 14. Tack bra info. Antar att det var en bugg.
×
×
 • Skapa nytt...