Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gorano65

Medlem
 • Antal inlägg

  83
 • Gick med

 • Senaste besök

Om gorano65

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

2 565 profilvisningar
 1. När jag tänkte skrota min laptop trodde jag att alla mina frågor var besvarade. Dock ändrade jag mig och i stället återställde jag den. Detta har fungerat bra mycket bra. Enda frågetecknet just nu är kontakter med Telenor om säkerhetspaketet. Men det ska visst lösa sig idag. Ha det så bra till nästa gång gorano 65 (han är äldre idag) dyke upp i forumet.
 2. Datorn alltså inte laptopen är 4 år Beträffande laptopen kommer jag inte att lägga mer tid och arbete med denna. Jag har startat om utan resultat och försökt starta den i felsäkert läge också utan resultat. Den har många år på nacken och används nästan aldrig så den förpassas till något ställe där den behandlas miljömässigt. När det gäller den stora datorn har jag inte på sista tiden behövt starta om den för att den ska starta. Skulle problemet ändock kvarstå startar jag ett nytt ämne för lösning
 3. Nej, det är inte heldött utan den stannar av och skärmen blir svart. Den har startat på andra försöket samtidigt som det dykt upp en ny inloggningsbild. Jag kan inte svära på att så skett varje gång. Därför vill jag stänga inloggningsbilden vilket jag nu gjort men den dök ändå upp. När jag ändå har dig på "tråden" måste jag nämna något om mitt försök till uppdatering av Windows 10. Jag hade alltså två försök till uppdateringar som misslyckades. Som du minns installerade jag 4-5 uppdateringar som tidigare saknats och körde igång uppdatering av Windows 10. Laptopen gnetade på men tycktes uppgradera windows. Efter flera timmar (den höll på långt in på natten). I morse när jag kollade läget och körde igång laptopen betedde den sig som uppgraderingen var gjord. Jag loggade in och blev välkomnad. Efter ett tag dök den bild som jag använder vid uppstarten upp (även klockan och datum fanns längst på skärmen. Klockan stod stilla.) Nederst till vänster fanns sökrutan. Inget annat fanns på skärmen dvs inga ikoner och vid pilen snurrade cirkeln och har så gjort sen tidigt i morse. Ingen reaktion sker om jag klickar med pilen. Så är läget nu och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att något ska hända Har ännu inte kollat vad Microsoft har att säga om denna situation.
 4. Nu har jag fått laptopen att börja med installationen av saknade uppdateringar. Hoppas att det innebär att uppdateringen av windows 10 lyckas ?????????????? -Några nya meddelanden som initierade detta ämne har jag inte fått -så detta är nog lugnt -De saknade uppdateringarna för att uppdatera lyckades jag till slut installera -Själva uppdateringen Windows 10 tror jag pågår men min laptop är mycket långsam så det verkar ta enormt lång tid Fråga: Min stora dator (Dell) vill ibland inte starta när den ska starta så jag får starta om den och då startar den. Jag tycker mig ha märkt att detta sker när starten sammanfaller med byte av foto (som sker utanför min kontroll). Tänkte klicka bort den funktionen dvs inget foto men kan inte påmnna mig hur man gör. Tacksam för information
 5. Nu har jag fått laptopen att börja med installationen av saknade uppdateringar. Hoppas att det innebär att uppdateringen av windows 10 lyckas ??????????????
 6. Jag hade också tänkt gå via inställningar och klicka på Ladda ner men det finns ingen ruta för "ladda ned" Det som finns är 4 väntande på installation och en väntande på omtart
 7. Var hittar jag åtgärdscenter ? Jag inte fått något meddelande Jag undrar om meddelandena beror på att jag har två datorer med samma lösenord ? Något som kanske kräver någon åtgärd (i dela uppleverser) ? Ja jag har ännu inte fått meddelande men det utesluter inte att det kan komma. Jag har kollat i åtgärdscenter (längst ned längst till höger men där är det tomt på meddelanden). En fråga: Hur ska man installera nedladdningar som finns i inställningar - Windows uppdate ? Där finns endast alternativen strömsparläge, stäng av och starta om. Jag försöker uppdatera windows 10 men misslyckas och ser att det finns fyra uppdateringar, tre väntande och en uppladdad. Jag vet inte men det kan kanske vara orsaken till att uppdateringen misslyckas (felkoden är 0x8007042b)
 8. Var hittar jag åtgärdscenter ? Jag inte fått något meddelande Jag undrar om meddelandena beror på att jag har två datorer med samma lösenord ? Något som kanske kräver någon åtgärd (i dela uppleverser) ? Ja jag har ännu inte fått meddelande men det utesluter inte att det kan komma. Jag har kollat i åtgärdscenter (längst ned längst till höger men där är det tomt på meddelanden). En fråga: Hur ska man installera nedladdningar som finns i inställningar - Windows uppdate ?
 9. Var hittar jag åtgärdscenter ? Jag inte fått något meddelande Jag undrar om meddelandena beror på att jag har två datorer med samma lösenord ? Något som kanske kräver någon åtgärd (i dela uppleverser) ?
 10. Ja, jag har en stationär och en laptop. Loggar in på båda med samma microsoftkonto Inte ännu. Har vidtagit olika åtgärder men meddelandet återkommit. Tacksam om jag kunde ännu tydligare förslag
 11. Ja, jag har en stationär och en laptop. Loggar in på båda med samma microsoftkonto
 12. Hej ! Just nu håller meddelandet sig borta så det är väl inget skäl att ta skärm bild. Men i huvudsak är det ett meddelande som dyker upp på högra sidan av skärmen. På denna del av skärmen finns även andra vanliga meddelanden stapplade på varandra
 13. Ett meddelande med följande lydelse har under senare tid allt oftare dykt upp skärmen: "Vi behöver åtgärda ditt microsoftkonto (ditt lösenord har har troligen ändrats). Klicka här för att åtgärda problemet i inställningarna för delade upplevelser." För mig luktar detta meddelande illa. Jag har därför tagit bort det men det återkommer. Jag noterar också att varje gång det återkommer ändras tangentbordet till engelsk version. Det framgår inte heller vilka vi är. Beträffande lösenordet har detta inte ändrats och fungerar fortfarande bra. Eftersom jag är övertygad om att det är något skumt med detta meddelande är jag mycket tacksam om någon vet hur jag kan ta bort det.
 14. Har någon koll på hur System Mechanic 18.5 avinstalleras i Windows 10.( Har fullversion men funderar på att ej fortsätta med detta).
×
×
 • Skapa nytt...