Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rakatan

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Har löst problemet! Ringde Telias support center och vi gick igenom alla slags möjliga sätt att försöka lösa detta. Slutade med att vi drog en total ominstallation på windows då det verkar som om antivirus programmet hade fipplat med någon fil i windows och gjort så att datorn into kunde kommunicera med internet. Det var den enda utvägen då problemet kvarstog även i felsäkert läge med nätverk. Tack för hjälpen iaf, Cecilia!
  2. Har dock avinstallerat anti-virus programmet (det nya samt det gamla, som jag avinstallerade innan det nya). Förr så hade jag ett gammalt F-Secure som inte var Telia baserat i designen. Det nya har annan (lila ist för blåa färger) design.
  3. Kanske lite bakgrunds info skulle vara bra... Sitter på Windows 7 Internet operatören är Telia Inte trådlöst, utan sitter på nätverkskabel Min dator är den enda datorn i nätverket som har det här problemet
  4. Hej! Erik heter jag och det har nyligen uppstått ett problem med datorn min. Nyligen så installerade jag Telias antivirusprogram på datorn och spenderade sedan natten borta utan att sätta på datorn. När jag väl återvänder hem och så finns inte internet tillgängligt. Datorn verkar ha lurat sig själv att det finns då internet och hela datorn säger att det gör det. Dock så går det inte att andvända några nätbaserade funktioner över huvud taget. Vad ska jag göra? Amatör här, så försök köra det i förskole-stil utifal möjligt.
×
×
  • Skapa nytt...