Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

virre131

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Det viktiga finns sparat på annat håll också så det är lugnt.
 2. Förlåt att jag missade en fråga. Det ståt inte så mycket där..
 3. Det har fungerat förut och Windows portionen har visats, nu fungerar inget av det. Den dyker överhuvudtaget inte upp i utforskaren. Linux delen bootar ej. Provade och köra in minnet på en annan dator med en Linux live-cd och den kände inte heller av minnet.
 4. Jag har ett problem med mitt nya USB minne, det har fungerat bra i lite mer en 2 veckor nu. Men igår slutade det att fungera. det dycker inte upp i utforskaren längre. När ja sätter in minnet ringer det till som vanligt men det dyker inte upp. Det har fungerat fram tills nu. Jag kan se det i Enhetshanteraren, men när jag kollar i Datorhanteraren så står det att mitt minne saknar medium. Innan det trasade så hade jag ett Linux system på ena portionen och fat32 ca 54mb på andra portionen. Har det förstört sig självt eller det något som är korrupt? För den botar inte häller mitt Linux system längre. Det aktuella minnet är detta i fall någon undrar
 5. Hej, hej Jag vill använda inloggnings-systemt i Wordpress för att logga in till ett litet PHP projekt jag håller på med. Det är i nuläget 2 separata inloggnings-system. Jag har denna kod som hämtar e-post adressen från en WP användare: <?php require('../wp-blog-header.php'); if ( is_user_logged_in() ) { echo 'Welcome, registered user!'.$user_email; } else { echo 'nej'; }; ?> La upp scriptet på samma domän som min WP installation t.ex. domän.se/wp.php och det fungerar utmärkt och visar e-post:en om man är inloggad på WP. MEN mitt PHP projekt ligger på samma domän men i en sub domän t.ex. sub1.domän.se. Då fungerar det inte utan skickar mig tillbaka till huvudsidan domän.se där min WP installation ligger. Jag lade till: define('COOKIEPATH', '/'); define('COOKIE_DOMAIN', '.DOMÄN.se'); i wp-config.php men det gjorde inte någon skillnad. Är det någon här som vet vad det är för pussel-bit jag saknar eller någon annan metod jag kan prova för att få samma resultat? (vill hellst få ut ID numret från WP användaren) Jag använder den senaste versionen av WP Tackar och bugar för svar!
 6. Nej det har jag inte lyckats med. Mappen bho som saknas är tom i source packet
 7. Hallu jag undrar hur jag ska få mitt PHP script att skicka mejl genom Telias smptrelay smtprelay1.telia.com. Detta har jag skrivit hittils: <?php ini_set('SMTP', 'smtprelay1.telia.com'); ini_set('smtp_port', 25); $to = 'minmail@gmail.com'; $subject = "test mejl"; $message = "TEST"; $message = wordwrap($message, 70, "\r\n"); $headers = "MIME-Version: 1.0" . "\r\n"; $headers .= "Content-type:text/html;charset=UTF-8" . "\r\n"; $headers .= 'Victor <virre@TEST.se>' . "\r\n"; mail($to,$subject,$message,$headers); ?> Vad är det som inte ser rätt ut? eller behövs läggas till Tack, tack!
 8. Tjo hoppas detta ämne passar. Jag tänkte ladda ner source koden till en Android app som heter ChatSecure till Android De länkade till desas github Det gick o ladda ner men när jag skulle öppna fick jag felet att det saknades saker i /external så ja gick till backa till github o laddade ner dessa utom ett som hette bho. Det gick inte o ladde ner det var svart/disabled o utan detta program vill inte Android Studio starta hur fasen ska jag få tag på denna lilla del om det inte går o trycke på någon download???? Tack!
 9. Hoppsan glömde länka till youtube där lösenordet stog. -->https://www.youtube.com/watch?v=hvXkLwWhcp4 Lösen: Adamproductionsrapport
 10. Hej, jag har en uppgift i skolan att göra ett nyhets program. Jag hittade en template fil till After Effekts som är det som används i Rapport. Men problemet är att denna är skapad i After Effeks cc2014 och på skolan har vi den tidigare versionen cc och då gick det naturligtvis inte att öppna utan After Effekts bara klagade. Så nu kommer jag hit och skulle vilja se om någon som har cc2014 som kan öppna filen och spara som cc så att jag kan öppna filen. Här är AE filen --> http://www.mediafire.com/download/fnl38n68rm58993/Rapport+intro.7z Mycket tacksam om någon skulle kunna ta sig tid och hjälpa mig! Tack // Victor
 11. Skulle behöva hjälp med att fixa ett pattern till min preg_match funktion. Denna string vill jag hitta: <a rel="nofollow next" href="http://www.exeplel.se"> och så vill jag få så att $träff[1] är själva länken men jag vill bara hitta länken med rel="nofollow next" Detta har jag just nu , men den fungerar inte: '<a rel=\"nofollow next\"(.*?)\">' Tack för all hjälp!
 12. Kollade i routern och såg att alla enheter får en statisk adress och det är väl då man får samma ip. Hosts filen på min dator då eller?
 13. Detta hände innan jag uppdaterade, men ska prova på en annan dator i nätverket
×
×
 • Skapa nytt...