Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

johangsson

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. redan gjort men den hittar inte grafikkortet på något sätt
 2. När jag kommer hit så vet jag inte vad jag ska ladda ner. Jag har Windows 7 64-bit men den verkar inte vilja samarbeta när jag har laddat ner den.
 3. Som vi kan se på de bifogade filerna så är detta problemen. Jag har kontrollerat ett X antal gånger att mitt grafikkort sitter i ordentligt. Jag vet inte vad som är fel och vad jag ska göra... Johan
 4. jag har nu återställt datorn till fabriksinställningarna och får nu bild via moderkortet när grafikkortet sitter i (det fick jag inte innan) men nu när jag försöker att installera drivrutinerna så står det fortfarande att jag ska besöka xfxforce.com för att kolla driver. vad menas med detta och vad ska jag ladda ner därifrån när jag har Windows 7 64-bit?
 5. det står att jag inte kan installera drivrutinerna ovh att jag ska besöka xfxforce.com
 6. jag kan inte ha i grafikkortet samtidigt som jag använder våga uttaget i moderkortet. får inte fram någon bild då
 7. Hej! jag har ett dator problem. För 2 dagar sedan så fick jag ingen bild på min skärm när jag startade upp den och jag trodde det var fel på mitt ruttna grafikkort eftersom skärmen är kopplad till grafikkortet via VGA. Köpte idag ett nytt grafikkort men får fortfarande ingen bild ifrån det men får bild från moderkortets uttag. Är det någon inställning på datorn som man ska se till att den kopplar grafikkortet först eller har jag kommit åt något innanför chassiet. Tacksam för svar!
×
×
 • Skapa nytt...