Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

nhoj

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. jag undrar bara hur jag skulle kunna spela in ljudet från datorhögtalarna.
 2. nhoj

  Lap Top

  Hej, jag har en rejäl dator på övre våningen vilket ramminnet är på 8 GB. vilken jag foto -filmredigerar m.m. Men nu skulle jag behöva en Lap Top som jag kan bl a betala räkningar, surfa m.m. pris högst 4000, kronor. Jag undrar om den också behöver ett ram minne på 8 GB? Tacksam för förslag.
 3. hur kollar jag signalstyrkan med min iphone?
 4. nhoj

  Skrivare med scanner

  det går bra att scanna, men när jag ska skriva ut fotot jag scannat, så stämmer inte färgen. Det konstiga är att när jag skriver ut med vanligt papper så blir fotot bra.
 5. nhoj

  Skrivare med scanner

  Hej, jag har en Canon skrivare TS8053. när jag ska skriva ut ett foto, går det bra och ibland inte. vad kan det vara för fel. Hoppas på svar.
 6. jag har en apple mobil.
 7. det är så att jag har min dator och router på övre våningen. sedan har jag min nya smart tv på nedre våningen. Allt fungerar i TV förutom när jag försöker surfa då blir det så segt. Är det någon som vet hur jag ska lösa det problemet? Tacksam för svar.
 8. jag har min router på övre våningen bredvid min dator. När jag är på nedre våningen där min nya smart tv är, jag har kontakt med routern, men varför rör sej pilen så väldigt sakta när jag måste använda den?
 9. jag har köpt en Philips smart TV och har en router på 2.4GHz och har internet 10Mbit/s. Jag har routern på övre våningen och Smart TV på nedre. Nu funderar jag på om jag måste byta router eller öka Internet till 100Mbit/s?
 10. Jag skulle vilja ha ett tips om bra program för fotoredigering? t ex hur man kan göra ett foto större innan man skriver ut. Tacksam för svar.
 11. är det någon som vet hur jag ställer in ljudkortet för ASUS realtek för att kunna spela in det som hörs i högtalarna i datorn? tacksam för svar.
×
×
 • Skapa nytt...