Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Krokodilen1999

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Krokodilen1999

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Hallå, ni får ursäkta om jag har lagt detta under fel kategori men bärbara datorer lät bäst. Jag går på ett gymnasium i Stockholmstrakten och i höstas erbjöds vi att få låna en skoldator under vår gymnasietid (så länge som vi är inskrivna där). Så jag gick hem och läste på informationen och försäkringsavtalet. Jag skrev på och lämnade in det på påskrivna avtalet. Och fick ut min dator. Nu så har datorn pajat, det är något fel med strömförsörjningen (misstänker vi) och att fixa felet skulle kosta ca 4000 kr. Dator är försäkrad via ett försäkringsbolag som kommunen har anlitat. Men det står ingenting i avtalet om vad som gäller vid skada på datorn. Då jag har en diagnos som gör att jag har laglig rätt till dator så undrar jag om någon vet vad som gäller? Helt enkelt vem är det som ska betala? Jag eller skolan? Vore tacksam för svar!
 2. Hej! Jag har råkat tappa min Samsung Galaxy core prime i marken. Jag undrar nu om någon känner till något ställe som byter skärmglas. Jag har hittat flera som gör det men inte till min modell. Tacksam för svar!
 3. Hej! Dags nog för en vanlig fråga.... Kan man bränna cd skivor som är copyright skyddade? Är detta lagligt? Min kompis vars farsa jobbade som advokat säger att detta är lagligt. Men efter googlade blev jag mycket osäker. Så är det lagligt? Tacksam för svar!
 4. Hej ursäkta för det sena svaret. Har haft problem med eforum under en längre tid. Men tack för dit tips det fungerade alldeles utmärkt!
 5. Hej! Så fort jag såg att telefonen Oneplus x hade kommit skrev jag upp mig direkt på invitelistan. Men jag har nu väntat ett bra tag och mitt behov av en ny telefon är stort. Därför har jag tagit beslutet att sluta vänta på en inbjudan. Utan fråga om någon därute hade något tips på en kraftfull telefon som är värd pengarna. Helst inte över 3000 kr. Vore tacksam för svar/tips!
 6. Hej! Jag skulle ladda ner counter strike Global Offensive på steam. Det stod att det skulle ta ca 3 timmar att ladda ner spelet. När det hadda gåt tre timar så stod den på 100%. Jag gick iväg en stid och kom tillbaka typ 20 min senare. Och då stod den fortfarande på 100%. Nu har den gjort det i snart 2 dagar. Vore tacksam för svar!
 7. Nu kommer ljudet ur både hörlurar och högtalare efter lite fixade. Nogon som vet lösning på detta?
 8. Hej! Jag för bara ljud i högtalarna fast jag har kopplat in hörlurarna. Det är ej hammabygge jag har köpt den i från biligteknik. Det är en HP Pavilion 15-n221so.
×
×
 • Skapa nytt...