Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Eghdf

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag får ingen utskrift varken från t.ex. Word eller Adobe. Min skrivare säger att toner/bläck är slut, men just nu är det alldeles nytt. Detta började hände i min tidigare skrivare (bytte till ny just idag), efter att jag använt en icke-original patron som läckte bläck. Trodde därför att skrivaren var körd, men i vilket fall var det tid att byta till ny skrivare. När jag nu installerat min nya skrivare, så får jag samma felmeddelande. Dock, vid installationen av skrivaren, finns en funktion för att göra en testutskrift och den funkade perfekt. Men så fort jag försöker skriva ut ett eget dokument så kommer meddelandet att "toner/bläck är slut". Gäller både t.ex. word- och pdf-filer. Jag kör Windows 10 och misstänker att något blivit tokigt där, men ingen aning om vad.
 2. Hittade lösningen. Jag hade ändrat i inställningarna i Gmail och där ser det då rätt ut just under inställningarna. Ändringen måste tydligen ske i Google+ för att slå igenom och då går det snabbt.
 3. Har lagt in en ny profilbild för tre dagar sedan i Google, men ännu har det inte ändrats i varken Gmail eller Youtube. Tar det verkligen så lång tid för att en sådan ändring skall få genomslag eller har något gått fel? Går jag in på Inställningar, så ligger den nya bilden där snyggt och prydligt.
 4. Tack för svar - som jag misstänkte. Då kommer en följdfråga. Kan jag flytta över hela youtube-kanalen rätt upp o ner som den ligger till ett annat google-konto i oförändrat skick? I annat fall skulle jag behöva ladda ner alla videos igen o antalet visningar och kommentarer skulle försvinna. Och än värre för min del, de musiker jag filmar och som länkar till min youtube-kanal måste göra om allting, inkl en massa PR-material med inbyggda hyperlänkar.
 5. Finns det verkligen ingen möjlighet att ha olika profilbilder i sin Gmail resp sin youtube-kanal? Använder Gmail för att mailkommunikation, inklusive företagsrelaterad och där vill jag ha en helt vanlig ansiktsbild. Min youtubekanal innehåller mina musikvideor och där vill jag ha något helt annat, men hittar inte fram till hur jag kan lösa detta.
×
×
 • Skapa nytt...