Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

HansErik

Medlem
 • Antal inlägg

  524
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

HansErik vann dagen: 11 december 2016

HansErik hade det mest gillade innehållet!

Om HansErik

 • Medlemstitel
  Flitig

Senaste profilbesöken

9 950 profilvisningar
 1. HansErik

  Samsung S8

  Rubr tfn har börjat krångla. Dels ingen skärpa alls på kameran framåt däremot helt ok bakåt. Dels hör jag inte den som ringer på mig utan måste ha externa högtalaren påslagen så nyfikna i väntrummet kan gotta sig. Tips?
 2. HansErik

  Samsung, Alpha-S6 och S8

  Har tfnkort enbart i S8. Alla 3 går på Telia routerns wifi. Lyssnar ofta på P4 "Vaken". Mycket ofta tystnar det och då byter jag till P3 som sänder samma program. Sen tystnar P3 och jag skiftar till P4 - för en stund och så håller det på. Använder Telias Sveriges Radio App. Har också en ny Samsung -platta som beter sig lika. Hoppas det inte behövs en ny tråd för att surfplatta nämns.
 3. Jag har jämfört "Nätverks- och delningscenter" mellan datorerna och bifogar skärmklippen här. Det står inte lika un der "Nätverk" (varför kan jag inte flytta markören framför d i under och backspaca?) - däremot kan jag det om markören står efter sista bokstaven?). Kan skillnaden vid "nätverk" vara anledningen till att jag inte kan dela filerna enligt ovan?
 4. Tack. Dessa inställningar hade jag men har ändrat och markerat de övre tomma ringarna på bägge datorerna.
 5. HansErik

  Flera olika OS i samma dator

  Har W10 Pro 1809 installerad på 2 stationära. Har också originalskivor av W98, XP Pro SP2, Vista, 8.1 Pro . Min fråga blir huruvida jag kan installera dessa eller nån av dem på W10 Pro 1809. Har flera diskar och partitioner med gott om utrymme.
 6. HansErik

  Astronomi

  Vad hände med den asteriod som det skrevs mycket om för en tid sedan. Forskarna trodde att baserat på hastighet, form, bana och sammansättning att den ej hörde till vårt system.
 7. Tar bort detta och frågar på annat håll.
 8. Jag gick efter Tips som finns med i W10 för att dela en fil. Jag gick från Foton och delning - högerklickade på filen och markerade delas med den andra datorn. En ruta dök upp under nåra sekunder och informerade att den mottagande datorn ej svarade. Hmmm vad ska jag göra med den för att den ska acceptera?
 9. Det ska bestämt finnas nånstans där jag kan ändra i kryssrutor vilka egenskaper jag vill ha och som då påverkar datorns snabbhet. Kan inte förstå varför jag inte hittar dem nu. Tack för svar.
 10. Jag har Telia 250 och näst nyaste routern. 2 st stationära körs med sladd och laddar ner en bra bit över 300. Trådlös laptop endast 40, tfn S6 180 och tfn S8 280 och "paddan" 200 och går automatiskt på 5G. TV:n är ansluten till samma router med sladd. Utan sladd klarar TV:n inte 4K riktigt bra. Haft allt detta i 5 år och har a l d r i g klickat.
 11. Kan jag i min Photoshop 5 resiza (nytt ord) flera typ JPG-bilder samtidigt? T ex om jag har en mapp med flera bilder i 800 x 600 resiza (nytt ord) till säg 1280 x 960? Eller flera olika storlekar och få dessa i ett grepp till en enda storlek??
 12. HansErik

  w10 pro aviseringsljud

  Har läst men Cecilias svar kom före vilket jag bedsvarade. Tyckte inte länken var relevant för min problematik - eller kanske jag inte är man för att följa den. Men vi får se.
 13. HansErik

  w10 pro aviseringsljud

  Windows Live Mail.
 14. HansErik

  w10 pro aviseringsljud

  Skulle förstås talat om att jag använder både G-mail och Teliaswebmail.
×