Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

petzxy

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. På min youtube-sida står min gamla hemsideadress (som jag inte använder längre) när man trycker på fliken Om som ligger på Min kanal, jag undrar var någonstans går man in och ändrar hemsida? Jag vill istället att länken ska gå till min blogg som jag använder nu. Tacksam för svar! /Peter
  2. Hej! Jag undrar om det går att göra stillbilder av en videofil och sedan efter redigering sätta ihop det igen till en videofil? Filmen jag har är en kort videofil av en gammal super 8-film som är skräpig, men där jag bara har tänkt att snygga till några rutor. Finns det något program som klarar av att göra om filmen till stillbilder så att man kan gå in och snygga till det? Jag har börjat kolla på Adobe After Effects men det är nog för svårt, därför efterlyser jag något enklare program. Det behöver inte vara något high-tech specialprogram (som AAE) utan bara något som går att göra enkla justeringar. Om det går att exportera videon till stillbilder så funkar det bra också. Tacksam för svar! petzxy :-)
  3. Hej! När jag startar upp min dator så kommer det upp en ruta där det står följande (bifogat): Vad betyder det? Hur får man bort det? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...