Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

OskarBr

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av OskarBr

  1. Fick löda lite på honkontakten där strömen går in sen fick jag igång den. Kopierade över filerna till nya datorn och nu funkar det :-)
  2. Har en dockningsstation så en sån till behöver jag inte. Strömsladden är kopplad till datorn hela tiden och det går inte att starta datorn utan att batteriet sitter monterat.
  3. Tog hårddisken från den trasiga laptopen och satt i den i en äldre laptop. Fick ladda batteriet i ett dygn då datorn nog legat oanvänd ca tre år. Windows 7 startade och jag såg att .vdi filen ska heta XP. Sökte reda på den och skulle kopiera den till dropbox men då dog datorn på grund av det dåliga batteriet. Flyttade tillbaks hårddisken till dockningsstationen och sökte efter filen utan resultat. Sökte både på .ide och XP.. Får kanske skaffa ett nytt batteri till den äldsta laptopen så jag kan kopiera filen.
  4. Hej! Min laptop med Windows 7 la av i dag då laddningskontakten i datorn är skadad. Jag åkte då och köpte en Lenovo Z50-70 samt en dockningsstation till gamla datorns hårddisk. Väl hemma kopplade jag ihop dockningsstationen med nya datorn, allt frid o fröjd så långt. Nu till problemet. Jag kan inte starta något program på den disken. Jag har heller inte lyckts att starta upp datorn i bios för att där kunna välja start från det gamla disken? Det som jag verkligen behöver start är VirtualBox där jag har faktureringsprogrammet. Någon som vet vad filen/filerna heter i VirtualBox som är den virtuella disken? Tänkte jag kunde installera om programmet på nya datorn och sen flytta den/de filerna som behövs till det ny programmet? Mvh Oskar
×
×
  • Skapa nytt...