Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

JanKal

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

Om JanKal

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Efter fullständig genomsökning av min dator så får jag följande meddelande från McAfee: "Eventuellt oönskade program. BrowseFox-FBB. Det går inte att ta bort." Är det någon som vet hur jag tar bort detta program?
 2. Nej. Inte heller i gmail-appen i Windows 10.
 3. Jag använder gmail, outlook och mail via Comhem på dator, iPhone och iPad. Finns det någon bra guide som beskriver interaktionen mellan mail-programmen respektive dator och iPhone/ iPad? Tack på förhand för tips.
 4. I min iPhone och min iPad får jag mail enligt följande: Ingen avsändare, 1970-01-01, Ämne saknas, Brevet saknar innehåll. Tacksam för tips om vad detta beror på. /Jan Källse
 5. Hej, Fast uppkoppling, Dell Optiplex 9020 med bra prestanda, Router: Compal CH7486e, Win 10, Internetleverantör Comhem 250 mbit, vilket jag får enligt BB-kollen. Det torde inte vara något problem med hårdvaran. Notera också att mailen levereras snabbt till såväl min Ipad som min Iphone.
 6. Hej, Jag har mer och mer gått över till att använda gmail för epost, (i tillägg till Hotmail och Comhem). Det har dock blivit väldigt segt att ladda ner (synkronisera) nya mail och filer. Ibland kommer bifogade filer inte ens fram till mig. Däremot finns både mail och filer på mina Ipad och Iphone utan fördröjning. Tacksam för tips om vad som kan vara fel. /JanK
 7. Hej, Bor i ett ”Comhem-hus” och använder Compal CH7486E, som jag tycker fungerar bra förutom att det är problem med ”multicasten”. Jag kör Apple TV och Argon Audio Stream2, men får ofta problem med uppkopplingen av dessa enheter. Att styra Argon via appen UNDOK i min Iphone är nästan omöjligt. Däremot när jag byter till mitt gamla modem Netgear CG3100 så fungerar det klockrent. Är det någon som har upplevt liknande problem?
 8. Kör Win 8.1 på min nya Dell-dator. Har just installerat Office 365, men kan inte hitta något av programmen! Kan dock öppna t.ex. Excel genom att klicka på en fil.
 9. Hej, Hade samma problem förutom att rutan med pilen satt fast uppe i vänstra hörnet. Det var helt omöjligt att ta bort den. Först när jag startade om datorn försvann den.
 10. Problemet är nog löst. Comhem, som är min bredbandsleverantör, bekräftar att Yahoo blockerar mail från Comhem-adresser pga för mycket spam. Tack för visat intresse att lösa problemet. /Jan
 11. Jag kopierar adressen från en webb-sida i båda fallen så där kan det inte vara fel. Det fungerar oavsett hur jag använder gmail.
 12. När jag skickar mail från Outlook 2013 till en Yahoo-adress går inte mailet fram. Felmeddelande: "This message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: X@Yahoo.se All hosts have been failing for a long time and were last tried after this message arrived" Om jag skickar samma mail till samma email-adress från mitt gmail-konto så fungerar det. Är det någon på forumet som vet vad som är fel?
×
×
 • Skapa nytt...