Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Davidsu

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Non Octo - There´s No Tomorrow Sjukt fet fredagslåt, https://open.spotify.com/track/40u0HkDxjaljnfIDmEwaMD Untzuntz!
 2. Vad är det för fåneri! Jag gillar hans prylar, ska jag då inte kunna få säga det? Vad är det för jäkla sida om man inte får yttra sig om vad man tycker om!? Gestapo! Det glöggtestet du länkade till är ju dessutom gjort förra året och inte samma glöggsort! MEN fine. Ska sluta upp att skriva mer om honom nu. God Jul på dig!
 3. Ernst kan man lita på! Den ska jag ta och testa. Den finska glöggen är ju dock en klassiker! Hahaha! Värmer nog bra. Här läste jag om ett glöggtest idag: http://finest.se/emmathorsell/2014/12/08/vi-enades-faktiskt/ Man får väl ge sig nu och ta och köpa Per Morbergs glögg då, någon som testat?
 4. Hejsan! Nu är det ju faktiskt december så nu får vi på allvar börja snacka julmat och annat som hör julen till tycker jag! Jag vill höra alla era grymma sillrecept och vilken som är årets bästa glöggsort! Har kollat in flera olika glöggtest och blir inte riktigt klok på någon av dem. Så hjälp mig här nu! Nu är det jul! Bjällerklang!
 5. Testade Morbergs ekologiska i helgen, blev väldigt förvånad över att det var så bra, kan rekommendera att testa hans ekologiska merlot: http://www.systembolaget.se/78081
 6. Överfulla skrivbord på datorer.
 7. Tack så mycket Tune, det ska jag absolut ta och kolla in! Driver du eget?
 8. Jag har funderat på om man ska ta och starta eget och komma på någon revolutionerande app! Haha. Helt ärligt så undrar jag lite om några här har startat eget och har lite tips. Har ni någon erfarenhet av stockholminnovation.se och almi.se? Läste om lite roliga tjänster som släppt och kommer släppas snart här idag: http://thenextweb.com/insider/2014/07/30/9-favorite-startups-500-startups-demo-day/
 9. Stort tack, glömde säga det. Det smakade utmärkt! Har du fler tips på lager?
 10. Köper ni mycket ekologiskt numera? Det är ju himla poppis med ekologiska barnkläder, mat, dryck och viner nu. Så nu så undrar jag om ni har några bra tips på nya ekoprodukter? Tänkte satsa på att bli en liten ekonörd nu. Gärna vintips. Tja!
 11. Jag ska fira 14e Aug! Måste ju uppmärksammas tycker jag =)
×
×
 • Skapa nytt...