Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Okunnig och frågvis

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Okunnig och frågvis

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

2 120 profilvisningar
 1. Jag läste följande på nätet: "Har du uppdaterat datorn till den senaste versionen av Windows 10 (1809) har du kanske noterat att den gamla ikonen för säker borttagning har försvunnit från Meddelandefältet." Jag har uppdaterat men den gamla ikon är fortfarande kvar. Någon som vet varför?
 2. Tack för hjälpen. Ditt tips var lösningen. Ett irriterande problem mindre nu.
 3. Efter att ha uppdaterat Windows 10 till ver 1709 behöver jag varje gång jag startar datorn logga in två gånger. Efter den den första inloggning händer i princip ingenting. Efter inloggning två dyker skrivbordet upp omgående. Med ver 1703 fanns inte detta "problem". Någon som har en lösning?
 4. Hej Jag fick i förra veckan ett mail med rubriken "PDF-faktura" från Signe Hansson med e-postadress i Danmark ...dk. Idag kom ett mail med rubriken "Se din faktura" från Agnes Karlsson med e-postadress i Holland ...nl. Med mailen var det en bilaga bifogad. Jag raderade mailen utan att öppna bilagan. Har någon fått något liknande?
 5. Som av en händelse hittade jag Schemaläggaren under Datorhantering. Det är 95 aktiviteter som är aktiva vid olika tidpunkter. Många sker kl 02.00 varje natt. Då är datorn nästan alltid avstängd. Är det någon som vet nyttan med Schemaläggaren?
 6. Jag har samma fel som Johan. Har provat alla möjliga tips. Senast - att som ovan - via Kontrollpanelen - Användarkonto skapa ett nytt Administratörskonto, men det gick inte. Försökte också ändra mitt nuvarande konto till Standardkonto men det gick naturligtvis inte heller. Kan man ha två Administratörskonton?
 7. Jag och många med mig fick problem med att skrivbordet "blinkade" och inga program gick att starta. Felet var att vi inte hade avinstallerat Norton innan vi uppdaterade till Windows 10. För att avinstallera Norton när Windows 10 redan var installerat måste man starta datorn i felsäkert läge och köra Norton Removal Tool. Hade sluppit mycket tankearbete om Microsoft eller Norton hade upplyst om denna egenhet. Nu snurrar Windows 10.
 8. Har problem med lägga till avsändaren till "Betrodda avsändare" Är det någon som har samma problem?
 9. Vid start av Outlook uppmanades jag uppdatera. Det fungerade inte. Två felmeddelande dök upp - Error 30088-26 resp. Error 0-22. Inget program i Office-paket startar nu. Meddelandet "Något gick fel" dyker upp. Är det någon som råkat ut för samma problem.
×
×
 • Skapa nytt...