Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tant-surfare

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag undrar om det går att dölja sitt IP nummer det gäller att skicka mail hemifrån eller skall jag göra det på lånedator. kanske finns länkar här. flytta frågan om den ligger fel. Tacksam för lite tips!
 2. Tack för alla svaren jag skall försöka mig på en router hör av mig kanske jag behöver hjälp
 3. Det är ren bekvämlighet när det gäller teknik så är jag ganska okunnig. Jag har en router som jag fick av bredbandsbolaget i mars -13 om jag skall installera den så måste det fungera enligt deras instruktioner utan en massa krångel med inställningar. som kanske måste göras utöver det. Även tveksam till router då det går att avlyssna trafiken tidningar har ju skrivit om det.
 4. Då förstår jag tack för svaret. Då har jag som jag haft det förut, byter sladd i urtaget vid byte av laptop tänkte denna lösning kanske skulle fungera för att underlätta lite.
 5. Vet inte om jag förstår kontakten man sätter direkt i väggen har sen två urtag har tänkt använda två kablar i stället för router då jag inte vill ha det.Delas i två bredvid ett uttag. Är inte så bra på datorer men försöker fixa själv så mycket jag klarar av.
 6. Jag skrev fel nummer 32-4567 skall det vara
 7. Jag har bredbandsbolaget 100 MB och bor i flerfamiljshus vet ej vad kabeln heter.grenkontakten heter exibel 32-4587 clas ohlssons varunummer. Urtaget vid dörren
 8. Jag har köpt en grenkontakt till min fiberkabel. Trodde det var lika enkelt att fixa som motsvarande el bara att plugga i. Jag förmodar att det är någon inställning som måste göras. Det laptop den ena Vista och den andra Windows 7, som jag använder mest. Någon som kan och vet. Kanske finns en tråd redan. Flytta till annan undergrupp om det är fel detta. Tacksam för hjälp
×
×
 • Skapa nytt...