Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

guntes

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag vill köpa en ny bärbar dator 13", ej Mac. Datorn ska användas för kontorsarbete, tv, surf , fotoalbum men inte spel. Jag vill ha en bra skärm och bra kvalitet utan kända brister. Vad kan ni rekommendera? Tack på förhand!
 2. Jag får felmeddelande när jag ska logga in med användarnamn och lösenord på olika sajter. Felmeddelandet säger att användarnamn eller lösenord är fel. Samma användarnamn och lösenord fungerar på min stationära dator. Vad kan det vara för fel? Tack på förhand.
 3. guntes

  OKI B6250

  Nu har jag de exe filerna men problemet kvarstår!
 4. guntes

  OKI B6250

  Tack för ditt engagemang! Jag vill pröva länken men jag är jättedålig på engelska. Finns det någon svensk sida el. beskrivning? Jag öppnade länken och jämförde beskrivningsbilderna som jag fick upp med länkens beskrivning och de stämmer inte helt.
 5. guntes

  OKI B6250

  Tack för ditt engagemang! Jag vill pröva den länken som du skickade men jag är jättedålig på engelska. Länkens beskrivningar i bilder stämmer inte med bilderna jag får upp när jag går in med min dator. Finns det någon svensk beskrivning av hur gör?
 6. guntes

  OKI B6250

  Jag har lånat en HP 8500A skrivare då gick det utmärkt ... Jag behövde göra nästan ingenting. mvh,
 7. guntes

  OKI B6250

  Samma igen ...Jag lägger ner! Stort TACK! mvh,
 8. guntes

  OKI B6250

  Jag har inte en annan dator.. kan du visa exakt vilken länk jag ska ladda ner.
 9. guntes

  OKI B6250

  Jag får 14 filer men inte samma som du har visat i bilder med 2 röda pilar de är inte EXE i min ,utan DLL mvh,
 10. guntes

  OKI B6250

  Tack för den fina beskrivningen. Mitt problem är att gamla förstörda drivrutinsfiler finns kvar på hårddisken. Även om jag laddar ner som du beskriver dyker de gamla filerna upp istället. Hur kan jag ta bort de gamla drivrutinerna?
 11. guntes

  OKI B6250

  De länkar som du har gett kräver WIN ZIP. Jag har prövat och har ingen WIN ZIP. Hur gör jag? 32 bitar system. Jag är inte så kunnig när det gäller datorer. Min Windows 7 öppnar inte automatiskt..... mvh,
 12. guntes

  OKI B6250

  Jag behöver ladda ner drivrutiner till OKI B6250. De sidor jag har hittat kräver WIN ZIP som jag inte har. Finns det någon sida jag kan ladda ner från där jag inte behöver WIN ZIP? Jag har Windows 7.
×
×
 • Skapa nytt...