Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Robin96

Medlem
 • Antal inlägg

  46
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Robin96

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Teknik
  Naturvetenskap
  Datorer
  Fotografi
 1. Efter att du kopierat kan du antingen ta bort appar och bilder själv. Eller så kan du återställa telefonen genom att gå in på inställningar--> allmänt --> nollställ. Där finns flera alternativ att välja. Tänk på att om du väljer att säkerhetskopiera med icload så måste allt laddas upp på internet vilket kan ta tid, så du inte återtäller direkt efter... Om du köpt din nya dator så är det nog lättast att använda itunes
 2. https://support.apple.com/sv-se/HT1766 Här kan du läsa hur man säkerhetskopierar och återskapar kopian med hjälp av icload eller itunes. Först beskrivs för icload och sedan hur man gör för itunes.
 3. Du kan ju köra över bilder och filmer till datorn. Enklast är ju att skapa en säkerhetskopia i itunes. När du sedan kopplar in en annan iphone kan du återställa med den säkerhetskopian så får du allt tillbaka. När man kopplar in telefonen i datorn borde det i itunes stå säkerhetskopiera eller liknande.
 4. Är det något du vill spara på telefonen? Foton m.m? Du kan ju tömma telefonen på bilder o filer, logga ut från appar och icload m.m. Eller så kan du återställa hela telefonen under inställningar. Då försvinner allt.
 5. Angående windows 8.1 så skiljer det sig lite från vista, men är bättre. Kan kanske kännas lite ovant i början men du vänjer dig.
 6. Man får med de program som följer med alla windows-datorer. Sedan har ju tillverkare ofta vissa egna program som skickas med. Men det som man behöver får man med alla datorer. Angående virusprogram så får man med en 30 dagars provversion av McAfee. Tror det är samma eller liknande på HP. Efter provversionen (eller innan) får du inte glömma skaffa nytt virusskydd (gratis eller betalt), alternativt köpa prenumeration på McAfee.
 7. Jag menar den dyrare ja. Det som skiljer de två HP är att den dyrare har bättre processor och mer RAM/arbetsminne. Om du vill ha en av dem så tycker jag den dyrare är ett bättre köp då den billiga verkar ganska dålig då dess processor är väldigt slö. Angående värmeutvecklingen på HP så är det ett känt problem, i alla fall på deras tidigare datorer. Jag själv är inte så förtjust i HP. Har aldrig ägt någon men har fått uppfattningen att de har sämre kvalitet än t.ex. Acer och Asus. Det går säkert hitta fler bra datorer runt detta priset men om JAG skulle välja mellan dessa länkade datorer, så skulle jag köpt datorn från acer.
 8. Den andra hp-datorn du länkade till har liknande specifikationer som acer-datorn jag länkade.
 9. Denna datorn på 17" är ganska bra: http://netonnet.se/art/dator/barbardator/17tumochstorre/acer-aspiree5-721-82by/210092.8909/ Mycket minne både på hårddisken och arbetsminnet och hyffsat bra processor.
 10. Återställ datorn o installera om windows eller kör en genomsökning med antivirusprogram och t.ex malwarebytes. Vad är det för dator? Specifikationer?
 11. Vet inte om det finns så många olika nyanser av färger när det gäller lackstift. Är bilen ny kanske du hellre lackar med "rätt" färg. Blir ju antagligen lite dyrare i så fall. Färgen på bilen borde stå någonstans i reg.beviset. Annars kan du kolla på http://biluppgifter.se
 12. Säljs på biltema och mekonomen för under 100 kr
 13. Lackstift är det nog du syftar på. Har inte använt det men dem är nog inte så dyra så du kan ju prova. Om det är en liten lackskada så fungerar nog lackstift bra.
 14. Jag har tolkat det som att gratisuppdateringen gäller i ett år och sedan måste man köpa licens, men det kanske är fel då. Så här skriver pc för alla:
 15. Hur fungerar det efter ett år då? Kommer datorn låsas om man inte köper licens?
×
×
 • Skapa nytt...