Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Simale

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Simale

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

1 058 profilvisningar
 1. Jag har en android telefon som jag installerat PC för Allas app på. Sedan en nyligen gjord uppdatering så får jag en liten orange cirkel med en siffra på appens genväg. Hur inaktiverar jag det? Har redan provat med att inaktivera notifieringar för appen utan att det hjälpte.
 2. Den inbyggda tjänsten är gräslig enligt mig. Har inte testat Thunderbird. Ska göra det, men jag håller inte andan i tron att det kommer att bräcka Outlook Express. Förstår inte varför nyare program görs sämre än äldre.
 3. Jag är så fruktansvärt trött på webappen och de online webläsarlternativ som finns för e-post sedan jag tvingats börja använda Windows 10. Finns det något sätt att flytta över min Outlook Express från min gamla bärbara dator och få det att fungera med Windows 10? Det programmet är överlägset när det gäller att ge oss kontroll över hanteringen av flera konton och att sortera flera mail till olika mappar samt vad som är spam eller viktig e-post. Plus sparandet av e-post begränsas endast av hårddiskens utrymme.
 4. Det du nämner som ett problem går att lösa om alla datorer använder samma upplösning och modell på skärmen. Samt att man alltid drar musen till samma startpunkt på samtliga burkar innan man tar över.
 5. Det bästa skulle givetvis vara om det gick att hitta en switch som både kan styra enskilda datorer kopplade till den eller alla samtidigt. Den skulle ha ett trefaldigt syfte. Korrekt det ena är i utbildningssyfte men även andra saker så som möjligheten att köra samma program på datorer med olika hårdvara och OS och kunna utesluta operatören från ekvationen till eventuella buggar. Samt att simultant kunna demonstrera saker på flera datorer. Lutar mer och mer åt att jag behöver hitta någon som kan bygga om en switch. Någon som känner ett snille som kan sådant?
 6. Switchar fungerar bara på en dator i taget. Behöver ha musen att röra sig på alla 6 datorerna samtidigt också. Typ en switch där alla utgångar är aktiv samtidigt. Har försökt söka själv på nätet men hittar bara varianter som byter dator.
×
×
 • Skapa nytt...