Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

FNYS

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Foruminlägg postade av FNYS


 1. Hejsan,

   

  Jag har precis kommit in på en två årig utbildning i Webbutveckling .NET som börjar i september och kommer bland annat att använda Visual Studio. Jag har redan bestämt mig för att köpa en Mac , men lite osäker på val av modell och spec.

   

  Som jag förstår det så är det bäst att installera Windows på en partition med Bootcamp och använda parallells vid kortare sessioner och bootcamp vid långa.

   

  Då det även blir en del resande så vill jag gärna att datorn väger hyfsat lite och har bra batteritid. Jag har planerat att köpa en större monitor att koppla in den på vid hemma bruk.

   

  Jag sneglar på en MBA i7 (eller i5 om det räcker), 8GB RAM med 256GB SSD, men lite osäker på om HDD och RAM räcker till för att köra parallells med Visual Studio?

   

  Kommer skärmen vara för liten för labbar på utbildningen? Jag kommer att köpa en stor monitor för hemmabruk. Bör jag välja en 15 tums MBPr istället? Om MBA inte räcker till vad för spec på MBPr rekommenderar ni?

   

  Finns det någon Webbutvecklare .NET eller någon som jobbar med Visual Studio på Mac här som kan ge mig tips på Mac val och spec för de här förutsättningarna?

   

  Tar tacksamt emot alla förslag!

×
×
 • Skapa nytt...