Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

roberg00

Medlem
  • Antal inlägg

    30
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Vunnit antal dagar

    1

roberg00 vann dagen: 3 december 2018

roberg00 hade det mest gillade innehållet!

Om roberg00

  • Medlemstitel
    Användare

Profil

  • Kön
    Vill inte avslöja
  1. Yeah! Hittade felet! Fick ett tips tidigt av någon av er att starta bara med batteriet. Det lät lite konstigt men provade iaf i desperation till slut. Och märkte att batteriet var helt dött. Tog ur batteriet och startade med elkabeln och vips, startade direkt! Stolt kan jag nu lämna tillbaks datorn till grannen.
  2. Först en nyinstallation av Windows. Då problemen kvarstod provade jag med en annan hårddisk. Som jag klonade naturligtvis.. Då jag misstänkte fel i BIOS så kollade jag om den senaste versionen var installerad. Och så var fallet. Ett tips jag fick vara att återställa BIOS. Skall prova detta men om det inte hjälper så får jag väl erkänna "att jag inte är smartare än en femteklassare" för grannen och lämna tillbaks hans dator. Tack iaf för alla tips från er.
  3. Bytte hårddisk (clonade via programmet Macrium Reflect) men det blev tyvärr ingen skillnad. Jo, när den väl startade upp windows blev allt skitsegt. Puh.. Så jag sätter tillbaks den ursprungliga igen. Ett annat fel hela tiden är att när jag stänger ner windows, både via strömbrytaren och i "shut down" så startar den upp igen. Efter flera knapptryckningar så stängs den av. Märkligt.. Nåt virus kan väl inte finnas kvar efter en total nyinstallation? Vid cloningen såg det ut så här. Lite oroväckande stapel längst till höger, vad de nu kan innebära..
  4. Har besökt intel.com och alla deras drivrutiner är de senaste på datorn. Besökte även Toshiba och laddade ner BIOS uppgradering men nuvarande var ok även där.. Så jag provar med en annan hårddisk.
  5. När windows till slut startar så funkar allt helt ok. Men jag har en annan hårddisk liggande, skall försöka med den.
  6. Inget är kopplat till datorn. Och den är cirka 5 år gammal.
  7. Hjälper en granne med en trasslig laptop, pga att den har svårt att hitta windows startfil. Om den startar över huvud taget så tar det ca 5 till 15 minuter med en blinkande markör i övre vänstra hörnet. Väl startad så fungerar dock allt ok.. Har tömt hela datorn och hämtat ner ett nytt win 10. Men det blir ingen skillnad. Datorn är en Toshiba Sattelite L875 11H med Intel core 7. Har försökt hämta de senaste drivrutinerna på Toshibas hemsida, men när jag anger serienumret så finns den inte (!) Hjälp mig! Vad skall jag göra för att upprätthålla grannsämjan då jag kaxigt lovade att fixa datorn?
  8. Yes! Efter en uppdatering av klockan går det plötsligt att stänga av alla tjatiga hälsomeddelanden. Skönt!
  9. Hade jag vetat detta innan, hade jag aldrig köpt den.
  10. Hej. Äger en Gear S2 och är så less på Health appen! Hela tiden så dyker det upp meddelanden typ "Sätt igång!" "Bra jobbat", "Bra promenad", osv. Den kollar även mitt blodtryck då och då. Vid chatt med Samsung så går inte appen att ta bort eller stänga av dessa meddelanden.. Nån som vet något klurigt sätt att slippa detta? Kan man rota den?
  11. Tack för svaren. Installerade om windows igen (puh) och då blev uppkopplingen helt ok. Vet inte vad som hände förra ominstallationen men det är ju historia nu..
  12. Har fiber och en reuter med ac. Även ett usb nätverkskort med ac på min laptop. Innan jag installerade om win 10 (den trasslade med annat) hade jag, enligt bredbandskollen minst 100 mb både ut och in med wifi. Nu kommer jag upp i 5mb in och 60mb ut. Segt alltså! Har hämtat de senaste drivrutinerna på nätverkskortet, felsökt det mesta annat i datorn, men icke. Andra datorer och även mobilen har full fart via wifi. Vad har hänt med datorn, nån som vet?
  13. Hej o tack för alla råd. Efter kontakt med Dlink support så kan man göra alla inställningar för kameran med ett inlogg hos dem. Och en app i mobilen. Så programmet i datorn behövs inte. Konstigt iaf att Dlink inte fixar certifieringen..
  14. Windows. Provade att stänga ner antivirusprogrammet, men samma resultat.
  15. Hej. Har försökt installera ett program från D-Link (Gäller en nätverkskamera) men windows nekar. "Programmet har blockerats" står det. Började med att bocka av alla säkerhetsrutor, men det hjälpte inte. Googlat om detta och det verkar som många fler har detta problem, men det fanns inget bra svar eller tips någonstans. Har även kontaktat D-Link om detta men får inget svar av dem.. Tydligen har detta något med certifieringen av programmet. Nån som har nåt bra tips?
×
×
  • Skapa nytt...