Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

BusterB

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Ja det hade jag glömt. Nu slipper man trestegsmanövern. Men det var i samband med den som mitt ljud började krångla.
 2. Har kört nu med Lollipop några veckor. En positiv förändring är att pop3 mail-appen äntligen verkar fungera. Det tog bara drygt 7 år. Nu slipper man 350 olästa mail i inkorgen helt plötsligt. Innan var appen mer lik en enarmad bandit. Plötsligt kunde den bara räkna upp olästa mail som om man drog i spaken på spelmaskinen. Men nu helt ok och lite ny design. Dom lovade ju bättre kontroll på batteriet, nja, vet inte men liiiite bättre kanske det har blivit. Lite rappare är telefonen i alla fall tycker jag. En sak som jag haft problem med är ljudet i hörsnäckorna. Ibland försvinner en kanal. Hade tidigare ofta problem med att koppla upp mot Kies på min PC. Funkade perfekt de första 5 gångerna sen har det varit lika svårt igen. Kanske min PC men jag har inte gjort någon förändring på den, så.... Men har fortfarande svårt att se det revolutionära med Lollipop. Kommer kanske mer? Frågan är ju om S4 kommer att få vara med om fler uppdateringar.
 3. NU har jag fått min Samsung S4 med vers. 5.0.1 av Lollipop att fungera. Raderade alla appar. Installerade sedan om Lollipop. Sedan en "cache partition wipe". Men det behövdes ytterliggare en samt två installationer av Tele2:s paket men nu fungerar telefonen som den ska. Wifi och allt annat också. Eftersom jag har endast basutbud av appar kvar så är laddningen inget problem längre. Får se vad som händer. Installerar mina appar en och en nu och testar. Såg att det också finns appar nu för att ta kontroll över ljudet igen. Tycker bara synd om folk som inte kan åtgärda felen själva råkar ut för detta strul. Får hoppas på att 5.0.2 och högre blir bättre. Har ju varit lite strul tidigare med Android uppdateringar men inte i de här storleken. Lästa på nätet att jag är långt ifrån ensam om detta.
 4. Alla Har vi ju läst om "underverket"Lollipop uppgraderingen till Android. Alla elektronikreportrar höjer "materialdesign" till skyarna och menar på att detta är det som vi väntat på sen en viss man hängdes på ett träkors. Som vanligt undrar man om inte allihop ändå drogats eller utsatts för någon kemiskt experiment. Har dom verkligen upplevt Lollipop på sina egna mobiltelefoner. Fick min uppdatering till min Samsung för några dagar sedan och sen dess Har det blivit mörkare och mörkare i min tillvaro. Det Var batteriet på telefonen som började arbeta om något. Såg först ganska bra ut. Lite rappare vid fönsterbyten. Ikonerna såg betydligt ljusare och färgriktiga ut. Men!! Det ljusare intrycket beror på att batteriet får jobba. Minst dubbelt Så mycket!! Menyerna ser ut som om dom ritats med kritor av små barn. Detta kallas materialdesign!? Hade du Wifi innan? Isåfall inte nu längre. Inte heller surf via USB. Var det lätt att stänga av ljudet innan? Nu är det svårt och kräver att man gör minst tre manövrar innan det är tyst. Lika många för att sedan få signal igen. Köp extra batterier att ha med under dagen. Ringer eller använder du ex.epost - Minst 3st fulladdade batteriet extra I fickan. Hur, eller ska man säga TÄNKTE man innan man släpper sånt här skit? Har alltid varit Android freak Men vet inte om jag kommer att förbli. Att ex. Ladda ner Cyanogen grejor är roligare och mer underhållande än detta. Dom är även snabba med att rätta till fel. Det får nog bli det även på min S4.
 5. Tillägg! Har du en gång fått överhettningsproblem Så är det Ingen som "självläket". Det blir vara värre.
 6. Ett stort misstag som många gör med bärbara datorer är att ex. sitta med dom i knät, ha dom i sängen på ex en kudde framför sig etc. Grejen är att man då riskerar att blockera fläktintaget som i 99% av bärbara sitter under datorn. Det tar inte många minuter med intaget blockerat innan saker börjar överhettas. Sådana "misstag" behåller man givetvis för sig själv. Ingen annan behöver veta eller känna till detta. Så gå nu och Reklamera! Är det garanti kvar ska det inte kosta. MM är ju inte kända för att vara särskilt kundmedvetna när det kommer till reklamationer. Men tveka inte en sekund utan gå dit med "skräpet". Vet kunder som t.o.m fått beg. varor på MM.Inte omöjligt att din dator är det. Kräv att få en ny. För den har ju "givetvis" krånglat sedan första uppstart. Kontakta konsumentombudsmannen om det strular.Tveka inte heller att Kontakta ARN. Butiker hatar att hamna på deras svarta listor.
 7. Det blev en formatering och Win 8 istället. Var först imponerad av Win 8 som jag hört så mycket kritik om. Dottern fick sin nya dator och blev nöjd. Själv, imponerad av win 8 installerade även jag Op:et på min egen dator. Nu några månader senare förstår jag kritikerna bättre.
 8. Någon som vet varför jag hela tiden ser att min popmail är "aktiv" på min Androidtelefon. Ibland kan jag ha fler hundra nya mail och efter en liten stund kan det vara 1 eller inga nya mail. Jag har samma konto på min dator och även på 2 st Android (Samsung) mobiler. Vill inte att mailen raderas på servern eftersom jag hela tiden rör mig mellan de tre enheterna. Jag sköter radering av de flesta mailen från Outlook i datorn. Outlook ligger i mitt gamla office paket från 2010 och är alltså inte av senaste modell om nu dom är bättre lämpade för konton på flera enheter. Har haft denna lösning i flera år men inte märkt problemet förrän på senare versioner av Android.
 9. Javisst men det är ju så djäkla tidsödande. Trodde att jag skulle kunna fixa det utan att sedan behöva uppdatera med alla win 7 uppdateringar igen. Har så dålig internet uppkoppling. Det är som en flashback från 1995.
 10. Hej! Har sökt men inte hittat hjälp om hur man rensar en dator från användar historik inför ex. en försäljning. Eller som i mitt fall när jag ska ge min avlagda dator till min lilla dotter. Då vill man ju inte att hon ska söka på ex. *.pdf i sökfältet på startmenyn och få fram de 7000 filer som förekommit i bl.a. Outlook attachments etc.som jag hittar. Det går inte att radera detta på datorn för den hittar ju inte outlook-filen eftersom Outlook är borttaget. Många dokument och mail har ju ämnet i titel eller ämnesfält så det är ju inte så där jättejust att hon läser detta. Känsligt också när man är skild och dottern bor hos mamman och jag skrivet ett dokument med hennes namn i titeln. Någon som har tips? Har provat CCleaner med flera men inte fått bort "skitet",
×
×
 • Skapa nytt...