Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bertilh

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag har testat alla varianter av inställningar och framför allt dom från hemsidan ett 20-tal gånger fram och tillbaka både på telefon och dator. Jag ska testa förslaget med att gå ifrån Samsungs e-post app på telefonen för att se om det funkar där i alla fall.
 2. Ja det var just vad jag sa till supporten när de vägrade hjälpa mig. Problemet är den stora mängd kontakter som använder den adressen och så mycket som är kopplat till den. Jag har fibern genom dom.
 3. När Bredbandbolaget uppgraderade sin webmailserver i slutet av janurri slutade e-posten att fungera på Outlook i datorn och på min ett år gamla Samsungtelefon. Bredbandsbolaget ger ingen support. De hade bytt mitt användarnamn och enda chansen att ändra det i mobilen var att radera kontot med alla information och skapa ett nytt konto. Det hjälpte inte. Det går itne att verifiera kontoinformation står det och att servern inte svarar. På mobilen går det varken att ta emot eller skicka. Har testat alla deras inställningsförlag från hemsidan. Jag har lyckats få ingående post att fungera på datorn men inte SMTP och var 10e sekund kommer det upp en ruta om att ange användarnamn och lösenord. Det går inte att bli av med den så länge Outlook är uppe.
 4. Drivrutinerna ominstallerade ett flertal gånger. Det visar sig dock när jag försöker koppla in en projektor via HDMI utgången att det inte fungerar där heller. Inget händer när man försöker få den att dela skärm. Det verkar alltså vara någon annan sorts drivrutin som spökar. Tips någon. Bertil
 5. Min Samsung laptop hade bara en HDMI utgång. För att köra projektor skaffade jag STLabs USB/VGA adapter. Det funkade tills datorn kraschade och allt måst installeras om. Nu fungerar det varken med den gamla drivrutinen eller nya nedladdningar. VAr kan felet ligga. Bertilh
×
×
 • Skapa nytt...