Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kyoho

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag fixa problemet! Jag radera nästan allting på min dator (filer, program etc.) och sedan skrev jag sfc /scannow i kommandtolken. Tack så hemskt mycket för hjälpen!
 2. Det går inte heller, system återställning kan inte gå tillbaka. Ska jag bara rensa hela min dator och installer om windows 8?
 3. Har redan gjort det, men ska testa igen för säkerhets skull
 4. Detta började hända rätt nyligen, när jag jobbade med after effects. Sedan spred det sig till vissa andra program. 1 dag sen ungefär
 5. Samma sak händer. Och när jag scannar min dator i Lokal Disk > Egenskaper > Verktyg > Kontrollera, så står det att inget är fel.
 6. Det står 'Windows Resource Protection hittade skadade filer men det gick inte att åtgärda alla. Information finns i filen CBS.Log %WinDir%\Logs\CBS\CBS.log.'
 7. Nyss så har jag märkt att ett meddelande kommer upp när jag öppnar vissa program. Jag är osäker om det är ett dator fel, eller bara programmet. Jag har sökt på 'Felaktig Minnesavbildning' online men får bara komplicerade resultat. Detta har hänt när jag öppnar program som, minecraft, after effects och photoshop. Ibland så kraschar programmet efter en stund av användning. Jag är inte så utbildad när det kommer till problem med min dator och hur man fixar det. Någon som kan hjälpa mig?
×
×
 • Skapa nytt...