Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

maxitrix

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag tror jag hämtar alla andra drivrutinerna också för att vara på den säkra sidan. Är det bara att ladda ner dem och bränna dem till en ny skiva? Eller måste jag använda ett speciellt program igen som Windows 7 USB DVD Download Tool för att bränna ner dem?
 2. Tror jag kör med att ominstallera Windows. Funkar inte det av någon anledning så kör jag med att klona då. Tack för idén!
 3. Tack! Har hittat min Windowsnyckel, följt instruktionerna och har nu Windows 7 på ett USB minne. Läste här http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.443380/sa-installerar-du-en-frasch-version-av-windows-7/sida/1/sida-1-introduktion att jag kommer o behöva att spara mina filer och drivrutiner också då det kan hända att jag behöver dem när jag ominstallerar Windows. Hur gör man det? Har googlat lite utan resultat.
 4. Så om jag har förstått rätt så kommer jag att behöva köpa en Windows skiva också då? Då jag redan har sparat allt jag behöver, dokument, bilder och program har jag antingen på skiva eller laddar ner sen så tror jag att jag hoppar över säkerhetskopieringen i såna fall. Skulle vara mycket uppskattat ifall man på något sätt kunde använda Windows jag har just nu (kopiera över till en DVD Skiva och sedan installera den på den nya hårddisken?) då jag ej har en Windows skiva. Annars är datorn på sitt 4e år, går utmärkt, även nu när hårddisken håller på o dör så arbetar den fortfarande väldigt tyst och överhettas ej
 5. Hejsan! Surfade runt med min bärbara dator igår och fick plötsligt upp följande meddelande: Körde HDDscan 'S.M.A.R.T' som visade mig att allting var okej förutom 'End To End Error Count'. Därefter så stängde jag av datorn och satte på den igen. Fick fram ett meddelande från när man startar datorn att det var något fel på hårddisken och ett alternativ ifall jag ville köra nåt slags test. Självklart gjorde jag det och när testet var klart fick jag upp följande: Hard Disk 301 error. Har googlat runt lite och förstått att det är dags för mig att köpa en ny hårddisk och säkerhetskopiera den jag har just nu. Har ett par frågor nu som jag vill att någon snäll sak kunnig hjälper mig att besvara . Är det något fel på RAM minnet också? Behöver jag ett nytt RAM minne? Läste runt lite och förstod att 'End To End Error Count' hade någonting med RAM minnet att göra. Har jag förstått rätt att jag måste säkerhetskopiera till en ny hårddisk, USB eller skiva? I sånt fall, hur mycket minne behövs till det? Nu när jag ska köpa en ny hårddisk, hur gör jag för att säkerhetskopiera över till den från den gamla? Kan jag köpa nått slags USB sladd som ansluter datorn och den nya hårddisken via usb uttaget? När jag har säkerhetskopierat, bytt ut gamla hårddisken mot den nya, kommer den då att fungera utan att man behöver installera Windows 7 genom en skiva tex? Ni får ursäkta ifall jag ställer för dumma frågor, är inte alls sak kunnig. Är tacksam för all hjälp o alla svar jag kan få
×
×
 • Skapa nytt...