Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MrPeakon

Medlem
 • Antal inlägg

  71
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om MrPeakon

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Gjorde en print screen, sen målade jag i paint.
 2. Spelet fyller ut hela bildskärmen när jag spelar. Jag kör på det högsta min skärm klarar och det är 1280x1024. Ett MSI GTX 770, CPU 4670K klockad till 4,4 GHz, Moderkort MSI Z87-G45 Gaming. Är ett hemmabygge. StarCraft 2 spelar jag.
 3. Ja okej, tack för svar! Blir att byta skärm isf.
 4. Ja okej, misstänkte det faktiskt... En LG Flatron L1715S
 5. Hej! Har börjat spela in videos när jag spelar (mest för skoj skull) och jag skulle behöva lite hjälp när det kommer till redigeringen. Det som är mitt största problem är att min videos har 1280x1024 upplösning eftersom att det är min skärms max upplösning, alltså det jag vill göra är att förstora själva videoklippet så det fyller ut hela skärmen i tex vlc. Kolla den bifogade bilden. EDIT: Tar även gärna emot tips på gratis redigeringsprogram som är lätt att använda!
 6. Vill bara tacka alla som hjälp mej med detta! Har fått SSD på plats och fått den som boot disk och allt. Har även lyckats pationera och formatera om min "nyare" HDD och allt går fantastiskt bra!
 7. Oj så enkelt! Tack än en gång för extremt bra svar!
 8. Okej, men detta gör man såklart efter allt har blivit kopierat till SSD och den börjar funka som boot disk och allt vad de heter? Men då har jag en till fråga, gör man detta från "skrivbordet" typ eller via bios eller behöver man något program?
 9. Nu tänkte jag väcka liv i min tråd igen, beställde SSD igår och hoppas den ska dyka upp imorgon. Det jag funderar över är om det är möjligt att efter jag har kopierat allt från HDDn och flyttat över de till SSDn att tömma HDDn och börja använda den som lagringsdisk så jag kan plocka bort min gamla HDD som är lagringsdisk just nu? Och hur gör man isf?
 10. Alltså nu är jag helt loost! Trodde att man kunde göra dom dära 8 stegen snubben nämnde i länken ovan? Är inte i behov av någon backup eller något sådant, vill endast få över spel/program/windows från min HDD till en SSD. Om jag följer dessa "steg" som görs i denna länk http://us.hardware.info/reviews/4583/how-to-copy-hdd-to-ssd-with-correct-4k-alignment kommer det gå rätt till då? Du nämner även i inlägg 3 att man ska "boota" från ett USB-minne eller skiva? Måste man ha en USB sticka/skiva som rymmer dom 292GB som jag har på min HDD?
 11. Jo det hade jag tänkt, om jag gör som denna person gjorde http://teknikhemmet.se/blog.php/2011/byta-till-en-ssd-utan-att-ominstallera-systemet/ var tanken, då nämner han att man kan använda en extern SATA. Men går det att använda en intern SATA-kabel också eller?
 12. Jag kommer nog att följa dessa 8 enkla steg när det är dags att byta upp mej! Blir då förmodligen att jag investerar i en extern SATA så att man har en ifall man skulle vilja göra om detta i framtiden Tack för hjälpen än en gång!
 13. Läste igenom lite av dom länkarna men har inte hunnit läsa allt och förstå de, känns dock som en väldigt "avancerad" process för en nybörjare... Jo precis, OS är inräknat i de! Såhär räknade jag 1000-708=292 (708 är det lediga utrymmet på disken). Som jag nämde till cecilia så kändes detta som en avancerad process... Det dära med att man behöver en skiva/USB minne ska den följa med min HDD eller den nya SSDn eller måste jag gå och köpa tex en USB sticka som i detta fall minst rymmer 292GB?! Som ni märker är detta väldigt avancerade grejer! Ja precis, ett "hemmabygge". Nu vet jag inte om detta låter helt efterblivet men går det inte att koppla in SSDn medans man har HDDn inkopplad och typ "kopiera" alla program/spel och filer osv och flytta över allt på SSDn och sedan typ bara radera OS från HDDn och installera om det på SSDn efteråt, och sedan bara radera allt från HDDn?! Har egentligen inte så mycket som egentligen är så jätte viktiga saker på HDDn förutom mina sparade spel på tex Rome 2 som jag gärna har kvar. Tack så jätte mycket för hjälpen!
 14. Hej! Nu är det någon månad sen jag med hjälp av er hära byggde ihop min första dator och är väldigt sugen på att byta ut min HDD till en SSD. Men det som gör mej osäker i detta är hur man ska få över alla spel, program och OS till SSDn. Vore jätte tacksam om någon kunde förklara lite enkelt hur man ska gå till väga?! Har denna HDD: http://www.inet.se/produkt/4304004/1tb-seagate-desktop-hdd-7200rpm-64mb Är sugen på denna SSD: http://www.dustinhome.se/product/5010791923/crucial-mx100-512gb-sata-ssd-mlc/ Mina spel och program tar just nu upp ca 292 GB därför vill jag har en SSD som rymmer 512 GB så jag inte ska fylla upp den direkt. Har för övrigt också en 4 år gammal HDD som i detta läge fungerar som lagringsdisk för film och serier och tanken var att göra om min nuvarande HDD till lagringsdisk. Om det är något annat som jag inte nämnt som ni vill veta så fråga bara på!
×
×
 • Skapa nytt...