Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Silverhill

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. På en av våra datorer med XP ville jag testa ett gratis virusprogram när MS trappar ner och fasar ut XP. Vid nerladdning och installering gjorde jag all jag ska för att undvika allt "extragodis" de vill att vi ska använda. Trots det dyker AVG secure search med koppling till yahoo upp. Den toolbaren finns inte med som ett installerat program och nu har jag testat allt - försökt med rekommenderade anti spyware etc. Inget lyckas! Till sist har jag flera gånger avinstallerat Chrome men när jag på nytt installerar Chrome är AVG där igen. AVG har förstört mina möjligheter att använda min favorit - Chrome. IE fungerar och nu ska jag testa Opera eller Firefox. Men som sagt - se upp med AVG - de agerar inte seriöst.
  2. Ska utöka minnet från 2 GB till 4 GB med två st 1GB minnen. När jag installerat minnena och startar datorn signalerar den vilt för att sedan låsa sig. Det ska vara rätt minnen med när jag kör Crucial finns bara alternativet 2x2 GB trots att det finns fyra minnesplatser. Finns det möjligtvis någon inställning i t.ex Bios som måste göras?
  3. Nu när XP inte längre underhålls ser man sig om efter alternativ. En av våra datorer som vi kört XP på har i grunden en licens för Vista home premium. Dags att testa så jag installerar från en skiva. Installationen gick bra men sen började det. Installerat ett hundratal uppdateringar som den konfigurerar. Nästa gång jag kör den får jag ett meddelande att konfigureringen misslyckats och att datorn återställs. Så här har den hållit på varje dag i två veckor nu. Vad kan ha hänt - finns det något sätt att lösa det här problemet.
×
×
  • Skapa nytt...