Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

#1337 swag

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. kan tänka mig att lägga lite mer pengar på min dator. för typ 7000 kr . så jag kan spela lite mer krävande spel t.ex. BF3 om möjligt.
 2. mellan pilarna är det 28-29 cm och bredden är 16-17 cm. jag har ju ett grafikkort
 3. jag har ett gammalt moderkort som sitter fast på den gråa plåten som satt i chassit. är det bara mellan spetsarna jag ska mäta? det är ett sånt moderkort i iallafall
 4. grafikkortet har en längd på 21-22cm beroende på var man mättar ifrån och chassit är jag inte så säker på vad det är. chassit är lite om byggt men det sitter ett moderkort i det med en liten text (PM2MP) jag vet inte vad det betyder det finns mycket fler hål på platan med moderkort på som är utan för.
 5. kan det vara den här http://www.zotac.com/products/graphics-cards/geforce-400-series/gtx-460/product/gtx-460/detail/geforce-gtx-460-synergy-edition-7/sort/starttime/order/DESC/amount/10/section/gallery.html hur vet jag formatet?
 6. jag fick ett datorchassi och grafikkort så jag ska köpa resten och den dator jag har nu vill jag inte ta delar från.
 7. jag har funderat på att bygga mig en speldator för t.ex. cs go. för min gamla dator börjar lagga lite för mycket vad ska jag köpa? (jag har ett datorchassi) och ett Geforce GTX 460 grafikkort
×
×
 • Skapa nytt...