Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Msyko

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Msyko

 1. Msyko

  Xperia V

  Hur jag gjorde vet jag inte, men jag bara anslöt kabeln.
 2. Har du data påslaget så skickar telefonen för det mesta ut en förfrågan automatiskt om inställningar för MMS och data. Vill du ha det så svarar du ja på frågorna. Och det stämmer att den förfrågan skickas när telefonen startats om.
 3. Inget svar på din fråga, men Chrome gjorde så på min Xperia V. Funkade ibland bara. (har ny lur nu som funkar)
 4. Msyko

  Xperia V

  Det stämmer inte! Jag har en Xperia Z och hade en V innan, har anslutit bägge till win8.1. Dock fungerar det inget vidare att ansluta via USB3 porten när man skulle uppgradera telefonen.
 5. Nej, nu har det funkat i timmar, tror det är drivrutinen till NIC det är fel på. Får kolla det.
 6. Jo det är ju en ARP förfrågan, som börjar innan leasetiden går ut. jo så är det, det är ju en arp förfrågan. Nästa fråga blir ju då, varför tappar datorn kontakten med routern?
 7. Nja den håller på så när den har ip med, just nu fungerar det. Får se vad som händer under dagen.
 8. Hej! Har ett problem, min dator med win 8.1 skickar konstant 120 kbit/s, kan inte se varför? Men den gör bara detta via kabel, det går inte ut via wifi? Har hållit på ett par dagar, kört virusscanners men inga resultat. På skärmdumpen är det en privat IP och det verkar hänga ihop med detta sändande av data. Jag tappar IP efter 3-10 minuter och sedan om jag provar med felsök, så avaktiveras kortet. Dator en acer aspire timeline. Nån som har nått tips? Mvh Härje
×
×
 • Skapa nytt...