Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ove-a

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Någon som vet när rubr platta kommer att vara tillgänglig i Sverige?
  2. Tackar Cecilia. Har du någon erfarenhet av Pro 2. Jag har läst en hel del recensioner och det verkar som de flesta är nöjda. Om jag kommer till skott har jag tänkt mig en Windowsplatta med 128 GH hårddisk med löst tangentbord. Trots det höga priset på Pro 2 vinner den i jämförelse med de andra jag tittat på. Vad säges?
  3. Tackar för bra svar. Jag har ingen platta ännu men avser att skaffa en rätt omgående. Det börjar komma ut en hel del kraftfulla PC-lika Windowsplattor nu. Då dessa är i princip lika en Windowspc fattar jag ditt svar så att jag kommer åt både biblioteksböcker och köpta böcker med Windowsplatta typ Surface Pro 2, som i princip är en PC. BL a HP har lanserat en likvärdig men som inte kommit till Sverige ännu. Finns kanske flera därute som kan ge förslag på val av platta?
  4. Någon som har erfarenhet om det går att använda Windows8 platta som e-boksläsare? Om så. Hur finner man e-boksäljare,svenska? Finns rutin att låna e-böcker på bibliotek? Om så. Hur går det till? Någon som har provat Windows Surface Pro 2? Tacksam för synpunkter.
×
×
  • Skapa nytt...