Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

André Johansson

Medlem
 • Antal inlägg

  65
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om André Johansson

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Kalender, synk och Bluetooth är borttaget. Nedladdningsbara spel, polyfoniska ringsignaler och möjlighet att skicka Nokia PM/SM är tillagt. Detta tillsammans med att den kostar hälften av vad T68i gör. Undrar vad målgruppen (ungdomar) prioriterar...
 2. ehhh, det gör det väl inte. Vill du surfa också så titta på någon av Nokiornas Communicatormodeller, eller SE:s kommande P800, om du inte vill köpa en handdator med GSM-modul.
 3. Tja, sälj din mobil eller behåll den, det beror helt på hur du prioriterar. Jag hade inte sålt min mobil nu för att vänta 2-4 månader på att en ny mobil ska komma ut. Jag vill klämma och känna, och framförallt använda en mobil innan jag bestämmer mig (om den inte kostar 1:-, då kanske det kan vara värt att chansa).
 4. Sök på midi på vilken sökmotor som helst så hittar du nog så du klarar dig.... mididb.com är rätt ok har jag för mig.
 5. BTW, Vodafone har lanserat MMS i Sverige idag, läs mer på www.vodafone.se och www.mobil.se. På tiden, dessutom är det gratis fram till 31/1. Då väntar vi bara på de andra två operatörerna...
 6. Har ni några bra förslag på mobiltelefoner till en äldre person? Önskemålen är stora/tydliga knappar, tydlig display och den ska vara lätt att sätta på och stänga av. Är telefonboken lättanvänd så är det också ett plus. Förslag?
 7. Har du missuppfattat det formatet är du inte ensam. Eg. stödjer Ericssons telefoner ända tillbaka till T20e iMelody, i den mening att de kan ta emot iMelody-ringsignaler, sedan har de använt sig av eMelody internt. Tyvärr har iMelody-specen varit (är) lite luddig på sina ställen så olika telefoner har tolkat specifikationen olika och därför låtit olika, eller helt enkelt inte spelat / tagit emot ringsignalerna öht så det reella stödet har varit väldigt olika.
 8. Jag svarade på Stefans kommentar, jag förstår vad du är ute efter. Tjänsten på www.dinmobil.se verkar bara ha ringsignaler till Nokia-mobiler, något som R600 inte stödjer, det enda stället jag kan komma på på rak arm som har till R600 är den som tidigare nämnts, www.mobilehits.se
 9. Vad menar du? Ringsignaler som skickas med EMS skickas i iMelody-formatet. (om de inte är polyfoniska, har dock inte sett någon klient som använt sig av det / implementerat det än). Sedan har olika telefoner tolkat iMelody-formatet lite olika, det är därför det brukar finnas olika telefonmodeller att välja mellan på content-siter.
 10. Bara ladda ner och kör. Det _ska_ fungera (men jag lovar inget . Det ska fungera med ringsignaler avsedda för andra nyare Ericsson-telefoner också (läs T68/T68i).
 11. Vad tycker du om telefonen då? Jag gillar kameraapplikationen och skärmen (även om den kunde varit lite större...), annars, tja, ungefär vad man hade kunnat vänta sig, besviken på MMS-klienten dock, de har inte brytt sig om att implementera speciellt mycket av standarden, synd.
 12. Skulle inte tro att P800 släpps än på ett tag. Produkter har en förmåga att komma precis i slutet av varje kvartal, så kanske i slutet av september...
 13. Nej, men oftast är det responstiden som är problemet när det gäller spel på platta skärmar, speciellt FPS och liknande. Det är lätt att ghosting och allmän suddighet när saker rör sig snabbt gör spelandet lidande. Sedan är det ju upp till dig och dina ögon om du tycker responstiden är snabb nog. Pixel pitch är storleken på varje pixel.
 14. Ska du köpa nytt så borde du titta på de som har en svarstid på 25 ms (eller bättre...). En svarstid på 40 ms är i högsta laget, imo.
 15. Nokia har haft problem med interoperabilitet med andra bluetooth-enheter. Den har bluetooth, men det går inte att använda, typ. Det är mjukvarurelaterat så det kanske är fixat. Prata med deras support, de lär ha fått frågan innan... Annars kan du titta på T68i, eller någon annan liknande telefon. I allmänhet så fungerar Ericsson / Sony Ericsson:s telefonernas bluetooth bra.
×
×
 • Skapa nytt...