Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lord_Joppe

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Åter igen tack du kan se saker jag inte kan se. Just nu låter Inet datorn som det bättre alternativet. Bara det att du sade. Gör mig orolig.
 2. Hej igen. Jag kollad och jämförde med den den dator som min far´s tekniker erbjuder mig. För mig ser det ut som den har lika dan prestanda men sämre grafik och dyrare. Jag vill gärna veta om jag har rätt i det antagandet.
 3. Tack tack, jag kommer dock ändra operativ systemet till Windows 7 i stället. Jag vägrar att använda Windows 8 efter allt dåligt jag har hört om det.
 4. Ja det vore mycket uppskattat. Jag kommer besöka en inet butik nu nästa lördag. Bra att ja ett hum om vad jag ska titta efter.
 5. Ja jag antar det är på sin plats att jag säger vilka spela jag tänker använda eller hur jag i allmänhet vill använda datorn. Så dröm scenariot är att jag har en dator som kan Streema eller spela in mina spel. Dock vet jag att detta kan vara både krångligt och bekostande. Men jag nämner det bara för att. I vanliga fall använder jag nätet mycket och jag gillar att kunna göra flera saker samtidigt. I alla fall när jag spelar saker som Civ 5, XCOM: (det nya). Jag kan även sitta och lyssna på saker i bakgrunden som en bok eller pod cast. Förövrigt har jag väldig många spel på steam var av det tyngsta är nog 40K: Space Marine och Sants Row 2/ 3. Skyrim kan vara tungt om man modar det. Även serious sam HD. Jag kommer även äga Dark solus 2 nu snart jag vill att det ska glida fint som smält smör över en het panna. Jag kommer även använda photo shop 5 jag vet det kan vara tungt ifrån vad jag har erfarit. Men jag tor det ger er en bild av vad jag siktar på. I annat fall be mig att vara tydligare. Jag spelar allt möjligt men jag bryr mig mest om att få bra fps när jag spelar. Grafiken är inte alltid det viktigaste. (men jag vill att de ska se hyggligt ut.)
 6. Just nu vill jag gärna genomföra alternativen. Jag är helt ny på detta och jag måste tänka på och lära mig nya saker innan jag kan bestämma mig. Just nu lutar jag mig åt att köpa en färdig bygge just på grund av att jag har beställt Dark souls 2 till pc och vill gärna spela det samma dag. Dock kan jag inte låta det styra mitt beslut, jag vill inte stressa och göra fel och inte vara nöjd med min dator.
 7. Ok det här är lite pinsamt men jag skrev fel på grafik kortet det är ett GT440 jag vet inte om det ändrar något. Dessutom måste jag nog redogöra att jag har fått mitt förslag från tekniker min far känner. De påstår de arbetar med proffs datorer och att de går inte hitta på andra ställen. Så det är en möjlighet att jag råkat skriva in fel jämförelse här. Jag har ett art.nr: 30A10024MS Jag vet inte om det när något du kan kolla upp. Om inte skall jag skanna in de papper jag har och skicka länkar på dem.
 8. Ingår mons i priset? Jag vill också veta hur service kvaliteten ser ut. Vad kan det kostar det om den går sönder?
 9. Ja tack jag är otroligt tacksam att få objektiv hjälp. Jag hade aldrig kunnat se den här detaljen om ström försörjningen. Så redan där har ni räddat mig. Jag är noga med kvalitet i det här. Kan jag få fråga dig Åge hur det bygget du föreslår kommer att stå för näst kommande spel säg de tre kommande åren? Jag vet redan att mitt grafik kort är något på en låga ändan men jag bryr mitt inte jätte mycket om grafiken så länge jag inte får för mycket FPS drops. Säg att jag skulle vilja byta ut grafik kortet om 1 eller två år? Kommer det bli en stor omkostnad? Jag är även lite nyfiken på Inet du sa att man kan gå till en butik och få hjälpen där? Eller är det något man kan beställa? Eller man beställer var bit för sig och sätter ihop dem? Hur lång tid skulle det ta att fixa enligt ditt omdöme?
 10. Hur ser den här ut för er? Är det något jag bör satsa på eller bör jag leta vidare efter delar för att bygga en? Jag är redo att lägga 6000 - 8000kr Det ska vara en spel dator med kvalitet och hållbarhet. Jag har redan grafik kort nvidia geforce 460 som är ett år gammalt bör jag byta det redan nu eller dra ut på det? Samt två hårddiskar med 500 gigabyte som jag vet att jag kan använda.
 11. Hejsan alla. Jag är i behov av en ny PC, men detta är fösta gången jag ska köpa en på egen hand. Jag behöver några bra tips och råd i frågan. Jag har kollat runt lite och det alla tycks säga är att man ska bygga sin egen dator. Men jag hör även på andra håll att det kan bli dyrare och mer besvärligt. Sålunda har jag blivit erbjuden att köpa http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2362980 Hur ser den här ut för er? Är det något jag bör satsa på eller bör jag leta vidare efter delar för att bygga en? Jag är redo att lägga 6000 - 8000kr Det ska vara en spel dator med kvalitet och hållbarhet. Jag har redan grafik kort nvidia geforce 460 som är ett år gammalt bör jag byta det redan nu eller dra ut på det? Samt två hårddiskar med 500 gigabyte som jag vet att jag kan använda.
×
×
 • Skapa nytt...