Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Laso

Moderator
 • Antal inlägg

  14 165
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  60

Laso vann dagen: 6 Maj

Laso hade det mest gillade innehållet!

7 följare

Om Laso

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Örebro län

Senaste profilbesöken

72 231 profilvisningar
 1. Absolut. Markera mailet, gå till Visa och Meddelandets källkod, eller markera mailet och klicka Ctrl+U .
 2. Hmm, verkar faktiskt stämma, har inte tänkt/kollat det tidigare. Ja då lär ju problemet sakta försvinna, men man bör ju då använda sina favoriter tillräckligt ofta så dom alltid hamnar överst.🙂
 3. Laso

  LÖST Uppdatera Android

  Det beror fortfarande på vad du har för modell, det handlar alltså om och när tillverkarna bestämmer vilka modeller som ska få Android 8, och när denna uppdatering ska släppas till utvalda modeller. Handlar inte om att alla nya mobiler verkligen får senaste uppdatering, det avgör som sagt tillverkarna.
 4. Laso

  Fredagens Musikbidrag

  Frågan har varit uppe tidigare, men blev i princip nedröstad...
 5. Laso

  Fredagens Musikbidrag

  Visst, det är inte fredag idag, men det vore roligare om vi tänkte på Trådrubriken, annars riskerar vi att denna tråd på sikt spårar ur...
 6. Laso

  Lurendrejerier via reklam

  Åteigen ett av många Maltaregistrerade spelbolag, som med aggresiv reklam lurar pengar av folk, Bara håller med Cecilia för övrigt.
 7. @felix någonting du behöver titta på, eftersom det bara är vissa som har felet, men irriterande ändå.
 8. Laso

  Köpa Win Vista 2018?

  Supporten till Vista har upphört för drygt en månad sen. https://support.microsoft.com/sv-se/help/22882/windows-vista-end-of-support DePhaz, du verkar ändå ha hittat din lilla nål i höstacken, då kan du ju ta kontakt med Avicii och diskutera vidare om du har tänkt färdigt enligt ditt inlägg ovan... https://eforum.idg.se/topic/356189-köpa-win-vista-2018/?do=findComment&comment=1701063 Du kanske ska fundera på att köpa en trisslott också . Ps Du kan lita på Avicci, finns tillräckligt med historik här för att kunna säga så. Ds
 9. Laso

  Köpa Win Vista 2018?

  Windows Vista, köpa nytt som är okej, nej ett dryga 12 -årigt operativsystem, köper man inte nytt i kartong, finns inte. Har inte orkat att söka efter begagnat via google, men det är enda lösningen, men var, vilken sajt, har ingen aning, lär bli svårt att få tag på ett, du måste också ha en passande "licensnyckel" till, historiskt så gick det inte att använda en licens till två datorer, utan det var alltid en enskild till varje dator. Begagnat = på skiva, eller är det ett usb-minne, eller på en nedladdningsbar fil, då är det någon som gjort detta från en skiva, vad är garantin på att det är rätt/okej gjort? Köpa/finns på ebay, möjligt, men vad får man, skiva i oöppnad kartong, eller enligt ovan, lagliga fungerande prylar, eller något med badware, eller vad, vi pratar fortfarande om ett operativ som är över 10 år gammalt, som Microsoft tagit sin hand ifrån, som enligt dom "inte finns längre", finns ingen garanti för någonting. Möjligt att det finns sajter som det går att hitta ett fungerande Vista på, men det är en ren chansning. Registrera Vista hos Microsoft, vet inte, dom har ju ingen support alls längre sedan många år, då bör du nog fråga om det går. Licensen förbrukad, mycket möjligt, som sagt, att hitta en låda med ett intakt nytt Vista med fungerande licensnyckel, är nog som att leta efter en ny nål i en höstack. Håller helt med dig, fundera ordentligt ett tag till, ingen här bland alla som normalt "hänger" här, kan nog göra dig så mycket gladare tyvärr. Det här var nog inte det du ville höra, men det är den brutala sanningen tyvärr.
 10. Laso

  Gdpr mail

  Här står allt du behöver veta, om du inte har läst detta. https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/
 11. Visst kunde jag det, då blev det en del tester i betan, men nu gällde det för att se om hela bilden laddades upp och las in som den skulle, så nu var det en medveten uppladdning utan storleksminskning.
 12. Ja, det är verkligen märkligt, något hos dig/från ditt håll verkar inte vilja ladda upp bilden? Vi får höra om någon har något vettigt svar?
 13. Testar att lägga upp en png-bild på 2,36 MB, och den laddar utmärkt, enligt bild och resultat. Även om den blir stor i original. Så upp till denna storlek, så verkar det fungera, men vi kan ju fråga @Cecilia eller @felix , någon av dom vet säkert vad maxstorleken på en bifogad bild får vara idag.
 14. Laso

  Ändra ägarnamn

  Men om din bekant inte har hunnit använda den "nya" datorn speciellt ännu, så ska det räcka med att skapa ett nytt konto, och sedan ta bort det gamla "Carolin", med alla inställningar, då försvinner alla kopplingar med namnet Carolin inklusive namnet Carolin Då får man en ny fräsch namnmapp med nya fräscha personliga inställningar. Har gjort detta några gånger både i egen dator och med bekantas datorer, utan att behöva efterflytta någon/några filer, eller gör om personliga inställningar, dock inte i Windows 10 utan mest i Windows 7, men med bra resultat. Om det finns några eventuella program som var installerad med gamla användarnamnet, så kan dessa program eventuellt behövas installeras om, om man vill fortsätta att använda dom. För övrigt håller jag med Cecilia, det bästa alternativet är annars att installera om en köpt begagnad dator, så man får den helt ren och fräsch. Kan alltid finnas osynligt "skräp" kvar i en övertagen dator, som man inte har/får vetskap om.
 15. Söktiderna för mina bevakningar verkar fortfarande vara lite sega, upp mot 5 sek ungefär.
×