Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Laso

Moderator
 • Antal inlägg

  14 417
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  67

Laso vann dagen: 26 oktober

Laso hade det mest gillade innehållet!

Om Laso

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Örebro län

Senaste profilbesöken

74 152 profilvisningar
 1. Laso

  Säkerhetsvarningar från Google

  Du verkar ju ändå ha rätt bra koll på att det är du som har loggat in den specifika tidpunkten, om du enligt texten inte blev hindrad av att logga in på ditt konto, så kan du klicka Ja, som Monshi säger, då lär sig Google att du är du. Men följ gärna Monshi´s råd ändå, ett extra "lösen" är bättre än annat.
 2. Laso

  För mycket reklam

  Kanske också vilka webbsidor det kan handla om, så länge man inte har någon webbläsare igång i en smartfåne/surfplatta, så finns ingen reklam framme på skärmen.
 3. Laso

  Åldersbegränsning

  Om det gäller Youtube så kan du kolla här... https://support.google.com/youtube/answer/7354993?hl=sv
 4. Laso

  TS har raderat innehållet

  Faktiskt ganska irriterande, hela tråden dör på en gång när man tar bort alla frågor, och jag håller med Cecilia, frågan är då om det är någon idé att vilja hjälpa dig i fortsättningen? Eller har du lust att berätta om varför du plötsligt tar bort alla dina inlägg?
 5. frisse har tydligen valt att skaffa ett abonnemang på Office 365, skaffar frisse Home-varianten kostar det ca 90 spänn i månaden eller 900 spänn per år, inget konstigt med det. Och som sagt, bara att ladda ner och köra.
 6. Laso

  Trådlös överföring av bilder

  Bara för att du har en Androidtelefon, innebär ju inte det att du automatiskt har ett "gmailkonto", och att "mina bilder" automatiskt synkas till Googles molntjänst.
 7. Laso

  Postnord

  Beställde varor från Göteborg för en gång skull, skulle komma till mitt utlämningsställe idag mitt på dagen, via Örebro, sista scanningen i appen var i just Göteborg på inkommande terminal igår kväll, borde sedan gå upp till Örebro under natten till idag, för en timme sedan plingar det i appen, nu är det uppe i Umeå och snurrar...Umeå!!?? Bara 70 mil fel...Beräknad ankomst på tisdag...bara 4 dagar miss, nåväl, får väl klippa gräsmattan så länge, 😎, nä, tacka vet jag DHL, dom missar inte.
 8. Laso

  Drivrutiner för Dell Windows 10

  Har du testat att använda denna sida för att se om du har några nyare drivisar till din Dell-dator? https://www.dell.com/support/home/se/sv/sebsdt1
 9. Ser ut som det är en likadan...Finns än så länge. https://www.leksaker.se/my-little-pony-gosedjur-glittrig-fluttershy-30-cm Verkar vara ganska slut på många ställen. Men undrar lite, glittret som finns på djuret, är det verkligen säkert för barn under 3 år, som gärna stoppar i munnen?
 10. Laso

  Netgear Router WNDR4000

  Om det bara lyser gult på någon av portarna, så brukar det betyda att det inte finns någon kontakt med internet. Dom som är inringade ska normalt lysa eller blinka grönt. Detta gäller när en dator är kopplad med kabel till Routern. Kan fortfarande inte se någonstans om ditt problem handlar om när din dator är kopplad till Routern med fast kabel, eller utan fast kabel?
 11. Laso

  Outlook.com med office 365

  @Hummlan Din nya tråd med en exakt kopia som ditt inlägg här, har tagits bort, det räcker ju med ett inlägg. Om du har möjlighet, bifoga gärna en länk som hänvisar till din text här ovan. Laso - Moderator
 12. Laso

  Ashampoo PDF Free

  Det är vanligt att man får sådana här erbjudanden, och för att få tillgång till "gratis" programmet, så måste man registrera sig, för att få både regnyckel, och så får dom tillgång till en mailadress för att skicka ut reklam. Så det är inget fel att redaktören tipsar om ett gratisprogram som är populärt, sedan att man som sagt måste regga sig med en mailadress, för att få "nyckeln", är tyvärr normalt.
 13. Det är ett SNÖRLÅS/SNÖRSTOPP http://www.tygochgarnladan.se/catalog/index.php?cPath=31_102
 14. Går det fortfarande segt hos dig Fly? Fungerar bra hos mig här.
 15. Ja, har också funderat på detta, nu när vi har kört med denna plattform och versionerna ett bra tag, så uppstår det ofta stunder när man verkligen saknar detta med numrering av inläggen,, så jag undrar också om du @felix har hunnit/hittat någon lösning som kan fungera på vårt forum, tittar man på flertalet andra forum, så har dom detta fortfarande idag.
×