Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Laso

Moderator
 • Antal inlägg

  14 352
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  65

Laso vann dagen: 8 augusti

Laso hade det mest gillade innehållet!

Om Laso

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Örebro län

Senaste profilbesöken

73 365 profilvisningar
 1. Laso

  Hjälp med ett CV på Overleaf

  Hej mammaeva, och välkommen till Eforum. Ditt telefonnummer är borttaget, så du ska slippa obehöriga samtal. Vi har som policy att sådan information av privat natur lägger vi helst inte ut, för att det inte ska bli missbrukat. Vill du ha kontakt, om någon vill/kan hjälpa dig, så har vi en utmärkt PM-funktion, som det då är bättre att använda sig av för en mera privat kontakt. Laso - Moderator
 2. https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/utpressare-hotar-pensionarer-elena-71-ett-av-offren/ https://www.expressen.se/kvallsposten/utpressare-hotar-sprida-filmer-pa-svenska-porrsurfare/
 3. Det bästa är då om polisen vill ha ditt mail, att du helt enkelt vidarebefordrar ditt mail till en adress som polisen ger dig, då kommer allt viktigt med inklusive det som fagerja informerar om.
 4. Framförallt ska du aldrig någonsin betala ett sådant hot, sedan kan du som Cecilia tipsar om, kolla med polisen vad dom säger, t.ex om dom tycker du på något sätt ska bestrida, eller helt enkelt bara radera mailet, men det är möjligt att dom vill ha en kopia på mailet, för att eventuellt försöka kunna se var mailet kommer ifrån.
 5. Går det att känna "märket" med fingret, eller är det ett "märke" som bara syns på skärmytan, när skärmen är påslagen?
 6. Eller dra åt skruvarna till VGA-kontakten ordentligt, och sedan inte dra åt de blå skruvarna enligt bild för hårt, bara med fingrarna tills det tar stopp så brukar det gå bra. Går det tungt att dra åt dom, så har man oftast dragit/skruvat snett i från början, eller dragit mutterskruven till VGA-kontakten snett, då passar inte heller skruven i kabeln, och man riskerar som sagt att dra snett.
 7. Använder själv Office 365 ProPlus som jag har genom jobbet, en speciell företagslicens, går att se att Pivot finns, men om powerquery , powermap finns går inte att se enkelt någonstans, använder inte dessa funktioner, så jag har inte letat. Access, Excel, OneNote, PowerPoint, Publisher, Word, Skype för företag är vad som finns i detta pkt. Outlook finns också, men kör denna via Microsoft Exchange. Så den finns inte med i nedladdningspaketet.
 8. Det är en av två skruvar som håller fast själva VGA-kontakten i chassit på datorn. Och som Pelle Penna säger så är det inte ovanligt att dessa ibland lossnar, när man ska skruva bort själva kabelkontakten, så får man med sig hela skruven.
 9. Laso

  surfplatta/telefoni

  Finns en tråd hos Sweclockers som tar upp en liknande fråga...Vet inte om det är så du menar?
 10. Laso

  I get business

  Så i det här fallet, så är det nog fel att gnälla på Google översättning, när det inte ens finns någon korrekt engelsk text att översätta ifrån.
 11. Laso

  Bilaga i Thunderbird

  Gå in under Verktyg och Alternativ, så ska du få upp enligt bilden...Och det ska räcka med att du markerar vid pilen..."Fråga alltid var jag vill spara filerna", och välj OK.
 12. Laso

  LÖST Strömma musik, böcker osv

  Det är bara mobila bredband som oftast har begränsningar, så du kan vara lugn Novisan, speciellt om du har fiber, fiber räknas och som ett bättre fast bredband än vanlig ADSL, så streama på du.
 13. Är det en ny hårddisk eller en du använder till annat också? Är det en helt ny hårddisk, kan du behöva "Aktivera den " för att den ska synas som en ny diskenhet.
 14. Laso

  Mobilen ringer inte?

  Eftersom din Smartfåne bara är några månader gammal, och du uppenbarligen fortfarande har ett fel på den, även om du fått hjälp på en"servicebutik", så skulle jag reklamera den och kräva en ny av återförsäljaren, där du köpt den. Enligt konsumentköplagen har ju återförsäljaren rätt att försöka åtgärda varan, om garantin finns kvar, blir inte varan åtgärdad, kan alltså köparen åberopa återköp, eller få varan utbytt mot ny/likvärdig.
 15. Laso

  Upp med pluskan?

  https://techworld.idg.se/2.2524/1.706923/microsoft-windows-7-support-2020?utm_source=dmdelivery&utm_medium=email&utm_campaign=IDG Senaste nytt Kväll 2017 2018-09-10 15%3A18%3A27
×