Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Laso

Moderator
 • Antal inlägg

  14 464
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  68

Laso vann dagen: 13 januari

Laso hade det mest gillade innehållet!

Om Laso

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Örebro län

Senaste profilbesöken

75 715 profilvisningar
 1. Laso

  Radera gamla programfiler

  Välkommen till Eforum. Vilket program gäller det? Kan vara lite olika hur man gör med sådant i olika program.
 2. Kom ihåg att det är inte Trustpilot som recenserar, utan det är ju personer med egen erfarenhet som lägger in sina "betyg" i just Trustpilot.
 3. Som du ser, så lade jag till några extrarader innan du svarade på mitt första inlägg, innan jag ändrade.
 4. Har du några problem med det du idag använder? Hur lång tid tar det innan du kan få tillbaka värdet i den kostnad du lade ut i fiberinkopplingen, om du skulle hoppa på och gå med i ComHem´s lösning? Om du inte skulle bli nöjd med ComHem, blir det lika lätt återfå det du har idag? https://se.trustpilot.com/review/itux.se
 5. Kan du inte låna en kabel från denna "annan" dator, bara för att testa? Har du försökt att göra en ny sökning efter nätverk?
 6. Fungerar den med internet om du använder kabel?
 7. Om du kör med manuella inställningar, har du då samma inställningar i bägge, vore intressant att se bilder från bägge med samma inställningar vid manuell exponering, men det syns ganska tydligt att det är blekare färgtoner med Redmi 5 Plus vid autoinställning.
 8. Sätt den på manuell och exponera om, och se om kameran klarar det, kameran är ju ganska medelmåttig om man tittar på egenskaperna.
 9. Licenseringen från Windows 10 är idag knuten till ens Microsoftkonto, du måste alltså logga in med ditt Microsoftkonto, och är allt i sin ordning, så hittar Microsofts servrar rätt licens mot rätt konto, och det aktuella Windows 10 ska bli aktiverat.
 10. Laso

  Fick ett mail från Blur...

  Har du ett konto hos Blur, ska du inte använda länken för att logga in, logga in direkt på ditt Blur-konto istället, och där ändra ditt lösenord, luktar lite lurt att man ska använda en länk som man inte vet vart den går, för att ändra sitt lösenord.
 11. Laso

  Windows 10

  Logga ur din dator, logga in igen på datorn men via ditt Microsoftkonto, och aktivera sedan, då borde Microsofts server hitta din digitala licens och därefter aktivera din Windows 10. Detta under förutsättning att din digitala licens är aktiverad på ditt Microsftkonto.
 12. @felix Det är jag fortfarande är lite emot är att man faktiskt inte behöver läsa/scrolla igenom texten för att kunna markera att man har godkänt, vore bra om man blev tvungen att scrolla ner till slutet och där hitta rutan för att godkänna, är det krångligt att få till, det är ändå ganska vanligt att det finns.
 13. Laso

  Outlook

  Länken går bara till ComHem se, säger ingenting... Det är ju mail hos Hotmail.com du frågar om?
 14. Laso

  Outlook

  Läs här om hur du bör göra... https://answers.microsoft.com/sv-se/msoffice/forum/all/varning-din-brevlåda-är-nästan-full/e9f62f1e-6831-4331-8a23-b7479e4b7405
×