Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Laso

Moderator
 • Antal inlägg

  14 742
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  79

Laso vann dagen: 25 april

Laso hade det mest gillade innehållet!

Om Laso

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Örebro län

Senaste profilbesöken

83 295 profilvisningar
 1. En möjlig gissning kan vara att någon av de senare uppdateringarna kan ha ändrat något som stör gällande appstandard. Det är ju känt att Microsoft försöker göra vad dom kan för att vi användare ska använda deras Edge som standard Webbläsare. Har du dubbelkollat under Inställningar och Standardappar, så inställningarna är som du vill ha?
 2. Fungerar inte för vissa mobiltelefoner/tillverkare.
 3. Följ citat-texten i Mikael63´s inlägg så borde du få igång det.
 4. Men du kan ju kolla med denna IT-support om det lägger hinder i vägen att du får byta Webbläsare till Chrome, om du då får ett okej, att din arbetsgivare tillåter detta, så borde det inte vara så svårt att göra detta byte, som Mikael63 säger, så går det ju att ändra via registret. Men samtidigt kan det också vara "spärrat" och IT-supporten har blivit tillsagda att säga, "det går inte att ändra".
 5. Glöm inte att en bild inte får vara större än 5MB, och att du måste registrera ett konto för att kunna använda detta program fullt ut, finns begränsningar, från dryga 150 spänn per månad få använda programmet fullt ut.
 6. Det brukar också normalt stå 3G, 4G vid dessa streck, så är det lättare att se. Kör man via ett Wifi nät, så är det oftast en symbol. Lyser det som du säger tre sträck på 4G, finns det ett Sim-kort i, men då ska du kunna koppla om till Wifi. Vad har du, en bärbar, eller stationär? Men egentligen fungerar det på samma sätt oavsett, brukar bara om det gäller en stationär som det skiljer lite. Sällan kanske man använder en stationär för Wifi, det brukar inte som standard sitta ett Sim-kort i en stationär dator. Det sitter ett Sim-kort i routern säger du, då har du troligen ett mobilt bredband?
 7. Jag har också jämfört på det sättet, och tycker inte att nämnda företag är så speciellt billiga om jag vill köpa en begagnad dator, med dom priser som idag finns i framförallt nätbutiker med olika rabatter, så blir det i slutändan ända billigare att köpa nytt, med mer garantier och annat. Men till själva tråden, jag har idag ingen erfarenhet av spel och sådant, men dom billigaste bärbara överhuvudtaget för spel, brukar nog ligga på från 5000:- och uppåt.
 8. Tycker det är rätt bra att en sådan viktig inloggning som ett BankID, inte ska kunna bli ifylld med automatik, om någon får tillgång till den datorn, kan det ju då bli enkelt att logga in på detta BankID, och göra skada. Använder också en lösenordshanterare, men har inställd på att den inte själv med automatik ska fylla i något, det vill jag göra själv.
 9. Och ändå har detta med spårning via cookies pågått i mer än tjugo "20" år...
 10. Tråden är stängd på grund av att den drar till sig spam.
 11. Jo, då vet jag, eftersom jag sällan är inne i Gmail på webben, så tänkte jag inte på att dessa mappar ligger där, dom kanske går att få med även i Thunderbird, men för mig är det inte behövligt. Jag sorterar/filtrerar på egen sätt direkt i Thunderbird, och det räcker för mig.
 12. Laso

  Win 10 Mail

  Och så bör du komma igång med backup på allt också. Kör själv backup på TB en gång varje dygn, så är jag rätt säker på att inte tappa något.
 13. Jag använder min Thunderbird på ungefär samma sätt som du gör, men någon mapp som heter Viktigt har inte jag någonstans, har aldrig haft, så jag vet inte riktigt hur mail i denna mapp gör, men är det mail som du känner igen som nyss "Flyttade" eller är det några som du inte känner igen, eller är det kopior på andra?
 14. Laso

  Win 10 Mail

  Har tyvärr ingen länk, men har läst om att många har haft diverse problem med Windows 10 mail. Så det var ju bra att du kunde få tillbaka all din mail och övrig info när du valde TB
 15. Laso

  Win 10 Mail

  Kan säga att det är lika enkelt att backa tillbaka, har själv gjort detta för inte så länge sedan, när jag uppdaterade datorn, fungerade utmärkt.
×
×
 • Skapa nytt...