Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Laso

Moderator
  • Antal inlägg

    14 659
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Vunnit antal dagar

    77

Laso vann dagen: 23 juni 2019

Laso hade det mest gillade innehållet!

Om Laso

  • Medlemstitel
    Beroende

Profil

  • Kön
    Vill inte avslöja
  • Ort
    Örebro län

Senaste profilbesöken

82 393 profilvisningar
  1. Fingerskruv eller Tumskruv, finns också i olika färger, googla på fingerskruv så ser du lite bilder på vilka färger som brukar finnas...
  2. Och då är vi återigen på ruta 1, flikarna på alla Firefox ligger överst igen, alla trix och tips är overksamma, högst irriterande. Så inte tycker jag att det är löst precis...
  3. Men då måste du vara inloggad i dom Firefox enheterna du vill ha ihopsynkade, och synka ihop dessa, annars går det inte.
  4. Använd gärna programmet MozBackup som fungerar bra till detta. Du kan själv välja i programmet vad du vill ta backup på och vad du vill återställa. Programmet är gammalt och utvecklas inte längre, men fungerar bra ändå.
  5. Eftersom din IP-adress rör sig slumpmässigt och krypterat mellan ett okänt antal servrar, så blir det i praktiken att det blir svårare att spåra dig, eftersom sajtägaren inte kan se din personliga ip-adress. Så svaret blir ja på den frågan. Både NSA och FBI har ju lyckats att "knäcka" Tor, hitta eftersökt info, men dom har inte berättat hur dom gjort, misstanken som skrivs om ute på nätet är att dom lyckats att hitta dolda kryphål, så det kanske inte kan räknas som att webbläsaren är knäckt?
  6. Hmm, märkligt, detta fungerar inte andra datorer med samma version av FF, men en dator med FF är kanske bättre än ingen alls.
  7. Känner du dig osäker, testa då att göra backup på några filer/bilder både som admin och som vanlig användare, så kan du jämföra hur det fungerar. Man lär sig alltid nya saker inom detta med datorer, man blir aldrig fullärd, så testa bör man göra ibland, inte alltid lita blint på vad andra säger .
  8. Spelar ingen roll om du är inne som admin eller vanlig användare, en backup är en backup.
  9. Det är viktigt att du har rätt SMTP server inställning, alltså rätt UTGÅENDE Email-server. I mitt fall har jag Telia som ISP, men har Gmail som standard-Email, som syns på bilden. Alltså måste jag ange den SMTP-server för Telia, även om jag använder Gmail som standardmail. Jag vet inte vilken ISP du har @Torparen , men jag anser att du inte ska ha "smtp.gmail.com", du ska ange den du använder för det internetabonnemang du använder, där du befinner dig. Jag testade själv att ange för Gmail, men det fungerade inte, så jag blev tvungen att ange Telia´s.
  10. Vi verkar inte ha samma innehåll i filen... Min ser ut såhär, lite mer text men fungerar... /* TABS on bottom */ #navigator-toolbox toolbar:not(#nav-bar):not(#toolbar-menubar) { -moz-box-ordinal-group: 10; } #TabsToolbar { -moz-box-ordinal-group: 1000 !important; } #TabsToolbar { display: block !important; position: absolute !important; bottom: 0 !important; width: 100vw !important; } #main-window:not([chromehidden*="toolbar"]) #navigator-toolbox { padding-bottom: var(--tab-min-height) !important; } #tabbrowser-tabs { width: 100vw !important; } #TabsToolbar #window-controls { display: none !important;
  11. Jaha, så råkade ver 71 ramla in, och allt ramlade tillbaka på ruta 1, flikarna tillbaka överst och temat blev också ändrat Några guider har inte hjälpt denna gång. Att Mozilla har så svårt att se vad användarna vill ha, men det kanske inte är tillräckligt många som "gnällt" ? Efter lite mek, så har flikarna gått igång igen, fick lägga in css-filen på nytt...Men temat blev ändrat i alla fall.
  12. Tack för svar, men alla svar kräver att jag stänger av datorn, och jag vet som sagt inte om den startar igen, sista gången jag startade om den, tog det ca 35 min innan jag fick igång den, en hel del mek fram och tillbaka, så fick jag bild, och Windows tornade upp sig med inloggningsbild. Nätaggregatet tror jag inte på, allt fungerar ju perfekt bara windows startar. Men jag får fundera lite, så länge windows fungerar, så går den.
  13. Någon som har idéer om varför Bios inte vill starta, eller efter upprepande försök startar efter minst 10-15 min ibland 30 min, därefter startar Windows som vanligt. Moderkortet är ett gammalt Z97S SLI Krait Edition, minnena 4 st på 8 GB styck, Corsair Vengerance LP DDR 3 1600 MHz. Minnena är kontrollerade utan fel, köpta/anpassade för moderkortet, två av minnena är helt nya. Har testat att ha ett i och bara två i "dom nya" på rätt ställe enligt manual. Går inte att komma in i Bios på något sätt, varken i Bios eller i bootmenyn, bara en svart skärm. Kan alltså inte gå in i bios och kontrollera inställningarna. Kan alltså inte ens använda USB-sticka och starta via den. Går då inte heller att uppgradera några drivrutiner, eftersom jag inte kommer åt bootmenyn. Tvekar nu att behöva boota om datorn, eftersom jag inte vet om den går igång igen, har därför t.ex avaktiverat Windows update året ut. Är det bios som krånglar, och blir sämre och sämre, så kan det sluta med att bios/moderkortet helt lägger av. Har nu testat alla tänkbara sätt, men inget resultat. Men jag kanske har förbisett något?
  14. Historiskt har det varit lite problem med att många signaturer, var för långa, hade bilder, eller länkar, dessa signaturer tog många gånger överhanden så själva inlägget "försvann". Därför ändrades regeln om hur en signatur får se ut, till vad den är idag. Finns säkert felaktiga signaturer kvar, men ser vi en sådan, så brukar vi uppmana att "ägaren" uppdaterar den enligt gällande regel.
×
×
  • Skapa nytt...