Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Laso

Moderator
 • Antal inlägg

  14 113
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  58

Laso vann dagen: 10 februari

Laso hade det mest gillade innehållet!

7 följare

Om Laso

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Örebro län

Senaste profilbesöken

71 893 profilvisningar
 1. Jag har inställt på att inte spara någon inloggning just av säkerhetsskäl, och jag kör med lösenordsprogram i alla enheter inkl fasta, och blir jag hela tiden utloggad, så måste jag alltså hela tiden logga in/använda två olika program, och jag anser mig ha rätt till att välja om jag vill bli automatiskt utloggad eller inte, så jag köper inte att vara tvungen att tvingas logga in i en mobil enhet stupiett, när jag INTE behöver det i fasta maskiner, uselt...Ska det vara ett nyskapat tvång att behöva detta, då anser jag att användning av mobila enheter är uteslutet, och då får vi kanske gå ut med detta, att detta problem finns...
 2. Kan förstå tanken, men nu är det ju inte riktigt det som det handlar om. Det handlar om att man loggar in på forumet, och är man inte aktiv, så blir man ganska snart utloggad igen. Spelar ingen roll vilken webbläsare man använder, men det handlar bara om mobila enheter, fasta datorn fungerar utmärkt, där uppkommer inte detta fel, har för tillfället ingen bärbar att testa på. Att klicka i rutan vid inloggningen har ju inte med detta att göra, denna ruta handlar ju om att man ska slippa fylla i sin inloggningdata manuellt, så när man hamnar där fylls inloggningsuppgifterna i automatiskt, en helt annan sak, som inte har med trådrubriken att göra. Besynnerligt är det i alla fall, kan det vara något kodrelaterat som inte syns på en gång, som inte @felix ser, eller tänker på?
 3. Är man snål, så är det ju också en extra avgift, hela 50 kr dyrare än ett pass.
 4. Blir ju nästan samma sak som att ha passet med sig ändå, pass eller nationellt ID, en handling oavsett.
 5. Nja, tror det är länkningen i inlägget som spökar, eftersom vi idag INTE har nummer för varje inlägg, så blev det länkadressen för tråden som togs med, därför blev det såhär. Kan ta bort länken, men då kan det bli svårt att tolka rätt för nya som läser.
 6. Flygplatser inom EU brukar bara godta pass, så upplever jag det varit när man varit ute och rest inom EU senaste åren.
 7. WINDOWS ÄTER UPP MIN HÅRDDISK!?

  Det är ju lätt att missa rutor i diskrensning, så jag hoppas på att Emil bockat i dom aktuella/nödvändiga, även om under "Rensa systemfiler", som troligen det nu handlar om som behövs.
 8. Opera och vissa andra mindre vanliga, fungerar inte så bra, så dom använder jag inte.
 9. WINDOWS ÄTER UPP MIN HÅRDDISK!?

  Du har tydligen gjort en skriver du i början av denna tråd, men har du bockat i alla tillgängliga rutor, finns några man lätt kan missa nämligen.
 10. WINDOWS ÄTER UPP MIN HÅRDDISK!?

  Diskrensning i den nuvarande hårddisk du har, inget prat om något Linux nu..
 11. WINDOWS ÄTER UPP MIN HÅRDDISK!?

  Har du gjort en ordentlig diskrensning ännu, innan vi fortsätter?
 12. WINDOWS ÄTER UPP MIN HÅRDDISK!?

  Du ska kunna radera merparten av innehållet i mappen egentligen, för den innehåller inget som är av betydelse för funktionen av systemet.
 13. WINDOWS ÄTER UPP MIN HÅRDDISK!?

  Allt beror väl på hur du tänker, vad du anser du behöver?
 14. WINDOWS ÄTER UPP MIN HÅRDDISK!?

  Om du inte föredrar att svälja irritationen, och skaffa ny dator...
 15. WINDOWS ÄTER UPP MIN HÅRDDISK!?

  Min ligger på 459Mb, så att din har hela 6Gb verkar inte rimligt?
×