Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

FayxZz

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hejsan Jag har detta moderkort https://www.asus.com/Motherboards/P8Z68V_PRO/ och funderar på att köpa ett nytt grafikkort och jag undrar om detta moderkort passar med grafikkortet https://www.komplett.se/sapphire-radeon-r7-240-4gb-ddr3/798714#!tab:extra Tack så mycket för svar.
 2. Tack så hemskt mycket för hjälpen uppskatas verkligen.
 3. Jag skulle kunna tänka mig att köpa datordelarna från olika webbsidor och hade tänkt mig en budget på datorn som ligger runt 4000 och sen skärmen och tangentbordet spelar inte så himla stor roll vad det kostar men som sagt datorbudgeten ska vara runt 4000 kr och delarna kan vara från olika sidor.
 4. Hej Jag hade helst vilja haft windows 7 och jag har ingen fullversion av något. Ja jag skulle gärna vilja hitta någon prisvärd skärm också. Jag har mus men inte tengentbord.
 5. Hej! Jag har funderat på att köpa en dator som jag själv ska bygga ihop allstå en dator i delar men jag vet inte vad man ska tänka på. Så jag undrar om någon kan länka typ en kundkorg när dom har valt alla delar man behöver för att bygga en dator och den datorn ska helst kunna klara lol på ''High'' och sen ska den kunna klara cs go så är jag nöj med den. Tacksam för svar. Mvh
 6. Nån som vet en bra dator som ska klara lol på högsta grafik och till ett lämplit pris? Jag skulle kunna tänka mig att bygga ihop den oxå.

×
×
 • Skapa nytt...