Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

frupralin

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Tusen tack för alla svar, jag har lämnat in den då jag inte vill riskera att sabba något. Uppskattar er hjälp!
  2. Tack DePhaz för att du tar dig tid att svara! Jag har inte någon mer dator och "plocka ut" och "väl koppla in" är inget jag vågar mig på.
  3. Hej, Dras med en urgammal pc med Windows XP där jag tyvärr har en massa bilder och filer sparade. Nu vill inte Windows XP starta. Den blå HP-bakgrunden startar, den byter till svart bakgrund med malla val, t ex starta i felsäkert läge, starta windows normalt m.m. men oavsett vad jag väljer så, på börjas Windows XP-sidan sin uppstart, men sen kommer jag tillbaka till HP blå sida och inom ett par sekunder, svarta sidan med massa text om att starta windows normalt o s v.... och så går det runt, runt. Provat haft datorn avstängd, dragit ur kablar, dammsugit datorn. Jag har såklart tänkt byta ut denna i en evighet och befarat detta, men nu har det hänt och .... hur gör jag för att rädda filerna? Finns det något geni som vill hjälpa mig?
  4. Hej! Jag har en MacBook Air och en skrivare som heter Epson Stylus SX235W. Vid inköpet av skrivaren, ordnade jag så att jag kan använda den trådlöst, utan problem. Men det var längesedan, minns inte hur jag gjorde. Min router är utbytt, fått ny adress till det trådlösa nätverket. Nu hittar inte datorn min skrivare, och jag vet inte hur jag ska koppla ihop dessa, utan att behöva gå till skrivarrummet och använda USB-kabeln. Blir tokig! Googlar men går bet. Någon som vet? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...