Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hermann

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Kontrollpanelen nådde man, före den senaste W10-uppdateringen, genom högerklick på startikonen. Nu finns den inte längre i listan. ??
  2. Min stationära dator har två dvdläsare. Båda har fungerat länge under olika OS. Efter uppgradering till W10 hittas inte den som sitter som slav. Jag har växlat läsarna och haft jumprarna i M/S-läge likväl som i Cable Select. Mönstret är detsamma hur jag än placerar läsarna på den gemensamma IDE-kabeln. BÅDA läsarna syns i SETUP men bara Mastern i Enhetshanteraren. Jag kommer att prova en ny IDE-kabel men tror inte mycket på det eftersom Bios hittar båda. Något tips?
  3. Jag har en Office Hem och Student licens (3 PC:er). Jag har installerat på två (och vill spara den tredje installationen för en kommande PC). Jag avser att byta OS från XP till W7 vilket kräver nyinstallation av operativsystemet. Kan jag återinstallera Office på denna PC (utan att tappa den "tredje" installationen)? Måste jag i så fall avinstallera Office före bytet av OS? Märkligt att man inte hittar infon på MS hemsida!!
×
×
  • Skapa nytt...