Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

borjsu

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om borjsu

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

889 profilvisningar
 1. Till slut skaffade jag en ny USB-disk av annat fabrikat som löste problemet.
 2. Ingen loggfil i vare sig programmet eller windowssystemet vad jag kan hitta. Det är dessutom så att när jag försöker köra systemavbildningen med original w10 så låser felet upp hela processen. En annan mystisk sak är att USB hårddiskens lampa blinkar hela tiden trots låsningen. Det verkar inte heller som hårddisken fylls på med mer än 3,5Gbyte.
 3. Ansluter en helt ny hårddisk via USB 3 till en windows 10 dator. Formaterar den med NTFS utan problem. Försöker köra en backup från C:\ med EaseUS Todo Backup Free och får ett felmeddelande efter en stund som säger "Failed to write file. Please check access right of the target location". Liknande felmeddelande kommer om jag försöker använda windows 10 inbyggda backup för att ta en systemavbildning. Det går fint att flytta enstaka filer till USB-disken. Storleken på hela C:\ är runt 90Gbyte och hårddisken är på 500 Gbyte. Någon som har en idé vad som är fel och vad jag kan göra åt problemet?
 4. Kör Windows XP och 7 på 2 olika datorer. Använder USB-RS232 adaptrar för att få en com-port. Det här fungerar utmärkt men vid byte av adapter eller byte av USB-port skapas en ny virtuell com-port. Jag är nu uppe i com18 på XP-datorn. Hur raderar man dessa comportar som inte används? Problem uppstår med äldre programvara som inte har så höga com-portsnummer.
×
×
 • Skapa nytt...