Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ludgab

Medlem
 • Antal inlägg

  37
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Ludgab vann dagen: 28 Maj 2014

Ludgab hade det mest gillade innehållet!

Om Ludgab

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Hej ja, jag såg ändringarna. Stort tack!
 2. Hej, ja precis! Jag har sparat länken till tråden så ifall jag behöver göra en ominstallation till 8 och sen vidare till 8.1 så ska jag följa din rättade guide! Stort tack!
 3. Tack för alla tips Jag testar avast och blir det för mycket så byter jag till AVG eller Panda cloud.
 4. Hej, Mycket bra tips Åge! Låter bra att slippa uppdatera alla 8.0 innan man går till 8.1! Ska utnyttja den möjligheten på dotterns dator. Stort tack!
 5. Åge, mitt påstående som jag började med. Nåväl självklart kan jag ha fel och självklart kan man få problem med en mac men min relativt korta erfarenhet på några år säger att det är mycket ovanligt. Ingen tråd här sedan slutet april, andra forum eller få problem?
 6. ...om jag vill ha det lugnaste programmet (gratis) men så få "uppgradera till fullversion för bara..." rutor som poppar som möjligt? Måste inte vars det tekniskt bästa. Tack för tips
 7. Hej. Jag föreslår att du testar en mac. Jag gjorde det för några år sedan och är jättenöjd. Nu vill jag inte byta tillbaka längre. Jag har fortfarande en pc till dottern så det här forumet är livsviktigt för mig när det blir problem med pc'n. Skulle inte klara mig utan den helt fantastiska Cecilias hjälp! Nackdelen med mac är att det blir lite nytt att lära sig men man tjänar på det i längden. Har många kompisar som gjort samma resa och är helnöjda.
 8. Ludgab

  Skydrive?

  Fick diskkrash på en pc. Hade sparat filer på Skydrive men när jag går in nu och ska hämta så finns där inget? Vet någon?
 9. Oj du har helt rätt, bara större företag! My misstake!
 10. ...och nu ber dom folk vänta med uppdateringen
 11. Sen om datorn är ny så ska du snabbt fixa en återställnings-USB. Finns trådar på forumet som beskriver hur du ska bära dig åt. Glöm det inte bara!
 12. Jag hade behållit XP även utan stöd men lycka till och hoppas du får allt att funka
 13. Viruset Windows drabbar hög som låg...
 14. Ludgab

  USB-Reserv

  Tack själv. Bara kul om det var till nytta
 15. Hej, det där med att vilja starta om låter inget konstigt i mina öron när det gäller windows. Den brukar behöva startas om ibland för att rensa upp, vilolägen är ju inte omstarter i egentlig mening utan mjukvaran ligger kvar i internminnet. Vill du slippa starta om ofta får du köpa mac istället
×
×
 • Skapa nytt...