Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

xDeathLord

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Jag har en Dell Studio XPS 8100 ingen grym speldator men funkar har haft den i tre år. CPU: Intel Core i3 540 Operativsystem: Windows 7 64 bitar moderkort: Dell Inc. grafikkort: ATI Radeon HD 5670 (Dell) Philips 244E (1920x1080@60Hz) 42LF65 (1920x1080@60Hz) Som du ser är det inte dom nyaste grejerna. Behöver jag skaffa en ny dator? Jag vet inte vad Nätaggregat är tyvär.
  2. Hej jag är en dator intresserad snubbe som tyvär har börjat upstå med problem all för ofta nu. Det började med att jag köpte Elder Scrolls Online och kunde inte få det att starta fick inte heller mycket hjälp från de. Sen bestämde jag mig för Cs:Go någon månad senare samma där. Jag installerar spelet men sen när jag ska starta det kommer inget upp. Det står i ungefär 4 sekunder att jag spelar spelet men inget kommer upp för mig. Jag har även Shadow Of Mordor som jag inte kan få att starta samma där. Det står att spelet är igång en liten snabbis sen stängs det ner. Alla spel har med directX att göra så jag trodde att det var detförst men är inte säker längre då visa spel med directx funkar. Kan det va att min dator som inte klarar dom ? Jag kan köra bf3 med skaplig fps och all cod spel har jag testat upp til ghost och dom funkar fin fint. Skulle bli extremt tacksam om någon nappade och vill hjälpa. MVH/ Victor
  3. Hej, hej allihopa jag hittade precis det här forumet då jag letade efter hjälp med mitt skärm problem. Jag är inte så händig med datorer. Men problemet är att det började med att min dator skärm la av när jag spela spel som league of legends och olika steam spel. Datorn var fortfarande igång men skärmen blev svart, jag hörde ljud från datorn osv. Men ibland har jag till oc hmed svårt att starta datorn då det står no video-input. Om det är någon där ute som kan hjälpa mig skulle jag bli väldigt glad. har ni nå frågor som jag inte hade med här skriv i kommentarerna här nere. Jag har en Dell Studio xps dator. Alla svar uppskatas även om det är fel. Som sagt har jag inte full koll på vad jag borde göra eller om jag helt enkelet borde köpa en ny skärm ? Tack Tack om ni vet vad problemet är.
×
×
  • Skapa nytt...